Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 29 اردیبهشت 1403 - 08:07

27
اسفند
كافه لاتـه + طرز تهیه

كافه لاتـه + طرز تهیه

قهوه‌ي دمكرده و شكر را در ليوان‌هاي مناسبي بريزيد. شير داغ را قدري با مفتول دستي بزنيد تا رويش كف‌آلود شود. آن‌گاه شير را به آرامي روي قهوه بريزيد و به كمك قاشق جلوي ريختن كف به داخل ليوان را بگيريد تا كف شير براي روي شير قهوه باقي بماند.

تحریریه زندگی آنلاین - گروه آشپزی :

 

مواد لازم براي 2 نفر

قهوه‌ي دمكرده‌ي اسپرسو يا قهوه‌ي فوري غليظ ................. 60 ميلي‌ليتر (يك‌چهارم پيمانه)

شكر در صورت دلخواه ................ به ميزان لازم

شير جوشانده.............180 ميلي‌ليتر (سه‌چهارم پيمانه)

كف شير براي تزئين................  به ميزان لازم

  بیشتربخوانید:

کاپوچينو + طرز تهیه

 

 

دستور تهیه :

قهوه‌ي دمكرده و شكر را در ليوان‌هاي مناسبي بريزيد. شير داغ را قدري با مفتول دستي بزنيد تا رويش كف‌آلود شود. آن‌گاه شير را به آرامي روي قهوه بريزيد و به كمك قاشق جلوي ريختن كف به داخل ليوان را بگيريد تا كف شير براي روي شير قهوه باقي بماند. حالا كف شير را به آرامي روي نوشيدني بريزيد.

بیشتربخوانید:

کافه اولا + طرز تهیه

برچسب ها: کافه لاته تعداد بازديد: 257 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز