Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 10:10

7
بهمن
دانستنی های جالب درباره قهوه ایرلندی

دانستنی های جالب درباره قهوه ایرلندی

۲۵ ژانویه روز آیریش کافی یا همان قهوه ایرلندی است. آیریش کافی یا قهوه ایرلندی، برای اولین‌بار در ایرلند معرفی شد و پس از مدت کوتاهی محبوبیت زیادی پیدا کرد. به‌همین مناسبت، تاریخچه‌ای از این قهوه و طرز تهیه آن را در این مطلب بخوانید.

برترین‌ها: ۲۵ ژانویه روز آیریش کافی یا همان قهوه ایرلندی است. آیریش کافی یا قهوه ایرلندی، برای اولین‌بار در ایرلند معرفی شد و پس از مدت کوتاهی محبوبیت زیادی پیدا کرد. مشخصه اصلی این قهوه داشتن طعم‌دهنده فوق العاده جذاب آیریش است. به‌همین مناسبت، تاریخچه‌ای از این قهوه و طرز تهیه آن را که فنجونت ارائه کرده است را در این مطلب بخوانید.

روزجهانی آیریش کافه

آیریش کافی چیست؟

آیریش کافی را اولین‌بار یک آشپز ایرلندی به نام جو شریدن معرفی کرد. شریدن آیریش‌کافی را برای مهمان‌های ویژه هتلی که در آن مشغول به کار بود، سرو می‌کرد و تقریبا همیشه با استقبال و تمجید آن‌ها مواجه می‌شد. کم کم آیریش کافی به شهرت جهانی رسید و امروزه تقریبا آن را در منوی همه کافه‌ها می‌بینیم.

روزجهانی آیریش کافه

آیریش کافی را چطور درست کنیم؟

آیریش کافی از جمله نوشیدنی‌های گرم بر پایه قهوه (معمولا قهوه فرانسه) است که از ترکیب قهوه سیاه (فرانسه یا آمریکانو)، سیروپ (شربت غلیظ) آیریش و خامه زده شده (whipped cream) درست می‌شود.

مواد لازم

  • سیروپ آیریش (۱۵ الی ۲۰ سی‌سی یا حدودا ۲ الی ۳ قاشق غذاخوری)
  • قهوه فرانسه یک فنجان
  • خامه زده شده برای تزیین روی نوشیدنی

روزجهانی آیریش کافه

طرز تهیه

برای درست کردن این نوشیدنی نیاز به سیروپ آیریش داریم که برند‌های مختلفی این طعم سیروپ را دارند. سیروپ آیریش یک طعم‌دهنده ایرلندی است که طعمی جدید به نوشیدنی‌های قهوه می‌دهد.

برای آیریش کافی معمولا از قهوه فرانسه یا سایر قهوه‌های دمی استفاده می‌کنیم.

ابتدا پودر قهوه‌ای که به صورت درشت آسیاب شده را داخل فرنچ پرس ریخته و با افزودن آب داغ به آن، قهوه فرانسه را دم می‌کنیم. دم کردن قهوه فرانسه در عین سادگی نکات مهمی دارد که رعایت آن‌ها روی عطر و طعم قهوه کاملا تاثیر گذار است.

برای تهیه خامه زده شده

خامه صبحانه، کمی پودر وانیل و پودر شیر خشک را هم می‌زنیم تا خامه پف کرده و قوام بگیرد.

سرو آیریش کافی

برای سرو آیریش کافی ابتدا کمی آب داغ داخل لیوان سرو ریخته و خالی می‌کنیم تا لیوان گرم شود.

سیروپ آیریش را کف لیوان سرو می‌ریزیم.

قهوه فرانسه را اضافه می‌کنیم.

روی نوشیدنی را با خامه زده شده تزیین می‌کنیم.

روزجهانی آیریش کافه

نوشیدنی شما آماده است، نوش جان!

برچسب ها: قهوه تعداد بازديد: 377 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز