Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 05:24

23
مرداد
شربت ریواس + دستور تهیه

شربت ریواس + دستور تهیه

در گزارش زیر طرز تهیه یک نوع شربت خوشمزه را به شما آموزش می‌دهیم.

 طعم ترش ریواس  بین مردم طرفداران زیادی دارد و خوشرنگی ساقه‌های گیاه هم به این جذابیت اضافه می‌کند، این گیاه دارای مقدار پتاسیم خوبی است پتاسیم در کنترل فشارخون نقش موثری دارد، ریواس هنگام بهار در نواحی گوناگون ایران دامنه‌ی کوه‌ها، کنار رودخانه‌ها و مناطق برخوردار از آب‌های راکد می‌روید و برگ ضخیم و گوشت دار این گیاه مصرف غذایی دارد که ما اینجا با اون شربت خوشمزه و مفید برای بدن درست می‌کنیم....

مواد لازم
ریواس...............۱/۵ کیلوگرم

آب................۲ لیوان

شکر...................۴ لیوان

نعنا یا پونه.................۱ ساقه

 

بیشتربخوانید:

طرزتهیه شربت نعنا

طرز تهیه شربت گل محمدی

شربت آلبالوی خانگی + دستور تهیه

 

زمان تهیه ۰ دقیقه

زمان پخت ۱۵ دقیقه

۱.ریواس را خوب شسته سپس پوست ریواس را کنده و دوباره ریواس را شسته و با دو لیوان آب روی حرارت کم بگذارید تا یک ربع ساعت بجوشد. شعله را خاموش کنید و آب آن را از صافی رد کنید در لیوان بریزید تا دو لیوان آب ریواس داشته باشید اگر کمتر بود آب روی آن بریزید بعد در ظرف بزرگتر ریخته و چهار لیوان شکر اضافه کنید دیگر نیازی به حرارت ندارد.

۲. درب ظرف را ببندید فقط گاهی به شربت سر بزنید و یکی دو بار آنرا هم بزنید تا شکر خوب در آب حل شود یک ساقه کوچک نعناع یا پونه را در شهد بیندازید و ده الی دوازده ساعت بماند در این فاصله هم شکر حل شده و هم پونه، عطرش را به شربت میدهد. شربت آماده است در بطری شیشه‌ای بریزید و در یخچال بگذارید.

منبع: سرآشپز پاپیون

برچسب ها: شربت، خواص ریواس، شربت ریواس، طرز تهیه شربت ریواس تعداد بازديد: 409 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز