مواد لازم
ریواس...............۱/۵ کیلوگرم
آب................۲ لیوان
شکر...................۴ لیوان
نعنا یا پونه.................۱ ساقه
بیشتربخوانید:
طرزتهیه شربت نعنا
طرز تهیه شربت گل محمدی
شربت آلبالوی خانگی + دستور تهیه
زمان تهیه ۰ دقیقه
زمان پخت ۱۵ دقیقه
۱.ریواس را خوب شسته سپس پوست ریواس را کنده و دوباره ریواس را شسته و با دو لیوان آب روی حرارت کم بگذارید تا یک ربع ساعت بجوشد. شعله را خاموش کنید و آب آن را از صافی رد کنید در لیوان بریزید تا دو لیوان آب ریواس داشته باشید اگر کمتر بود آب روی آن بریزید بعد در ظرف بزرگتر ریخته و چهار لیوان شکر اضافه کنید دیگر نیازی به حرارت ندارد.
۲. درب ظرف را ببندید فقط گاهی به شربت سر بزنید و یکی دو بار آنرا هم بزنید تا شکر خوب در آب حل شود یک ساقه کوچک نعناع یا پونه را در شهد بیندازید و ده الی دوازده ساعت بماند در این فاصله هم شکر حل شده و هم پونه، عطرش را به شربت میدهد. شربت آماده است در بطری شیشهای بریزید و در یخچال بگذارید.
منبع: سرآشپز پاپیون