۱. یک فنجان یا حدود ۲۰۰ گرم مغز بادام را برای یک شب یا به مدت ۸ تا ۱۲ ساعت در یک ظرف آب خیس کنید.
۲. پس از خیس خوردن، پوستههای قهوهای رنگ روی مغز بادامها را به راحتی جدا کنید.
۳. مغز بادامها را در مخلوطکن بریزید و ۴ فنجان آب به آنها اضافه کنید. چند دقیقه صبر کنید، سپس ترکیب آب و مغز بادامها را مخلوط کنید.
۴. با استفاده از یک پارچه تنظیف، مخلوط به دست آمده را صاف کنید و شیر را از مخلوط جدا کنید. خمیر بادام باقی مانده را در ظرفی بریزید تا خشک شود، سپس آن را آسیاب و از آن بهعنوان آرد بادام استفاده کنید.
۵. اکنون شیر بادام شما آماده است. برای نگهداری آن، بهتر است از یک ظرف شیشهای تمیز دردار استفاده کنید. شما میتوانید شیر بادام خود را به مدت ۳ تا ۴ روز در یخچال نگهداری کنید.
۶. بهخاطر داشته باشید که شیر مغزها از دو ترکیب جداگانه تهیه میشوند و تهنشین شدن موادشان کاملا طبیعی است؛ بنابراین بهتر است پیش از هر بار مصرف، ظرف اصلی آنها را خوب تکان بدهید.
منبع:ایرنا