قهوه ی اسپرسو
مواد لازم برای 1 لیوان :
قهوهی مخصوص اسپرسو........... یكدوم پیمانه
شكر قهوهای........................... یكدوم قاشق سوپخوری
كف شیر.................................به مقدار لازم
پودر دارچین........................... به مقدار لازم
روش تهیه :
قهوهی اسپرسو – را كه از قهوهی كاملا بو داده و برشته بهدست میآید و فوقالعاده تلخ است - در قهوهساز دم كنید و با شكر قهوهای قدری شیرین نمائید. كف خامهی شیرین را نیز آماده كنید و قهوه را در لیوان تا یكدوم آن پر سازید و نیمهی دوم لیوان را با كف شیر پر كنید و روی آن را با دارچین تزئین نمائید و بعد میل كنید. برای بهتر شدن طعم آن، میتوان قهوه را با پوست هل دم كرد.
یادآوری: اگر به دستگاه اسپرسو دسترسی ندارید میتوانید مقداری شیر پرچرب را با همزن دستی بزنید تا كف كند.