شربت به لیمو
مواد لازم :
به..................................... ۱ كیلوگرم
شكر................................ ۱ كیلوگرم
آب................................. ۵۰۰ میلیلیتر
آبلیمو.............................. ۳۰ میلیلیتر (۲ قاشق سوپخوری)
روش تهیه :
ابتدا به را بشوئید، بعد آنها را از وسط دو نیم كنید و دانهها را از میوه جدا كنید. سپس بهها را خرد كنید و به وسیلهی دستگاه آبمیوهگیر، آب آنها را بگیرید. آنگاه شكر و آب را با هم مخلوط سازید و روی اجاق بگذارید تا چند جوش بزند. بعد آب به را بیفزائید تا جوش بخورد و قوام آید. در آخر آبلیمو را به آن اضافه كنید. بعد از چند جوش، شربت آماده است. آن را از روی اجاق بردارید تا خنك شود. شربت را در شیشه و در یخچالنگهداری كنید.