Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 04:57

9
اسفند
دانستنی های نوشیدنی کدو حلوایی

دانستنی های نوشیدنی کدو حلوایی

دانستنی های نوشیدنی کدو حلوایی

دانستنی‌های نوشیدنی كدو حلوایی

 

 

عصاره كدو حلوایی علاوه بر این كه به صورت خام مصرف می‌شود بعنوان یكی از مواد لازم در تهیه چندین دستور آشپزی نیز بكار می‌رود. برای تهیه آبمیوه گواراتر، كدویی با رنگ زرد پررنگ و طعم شیرین انتخاب كنید و اگر می‌خواهید طعم بهتری داشته باشد كمی دارچین، زنجبیل یا هل به آن بیفزائید. حتی می‌توانید آن را با آب سیب یا آب لیمو مخلوط نمائید البته از مواد ذكر شده مقدار مناسبی اضافه كنید تا از طعم دلپذیر كدو نیز لذت ببرید. نظیر سایر سبزیجات تازه، آب این میوه سرشار از انواع ویتامین‌ها است. ویتامین‌های موجود در آن شاملE,D,C,B6,B2, B1 و... هستند. كدو همچنین حاوی كربوهیدرات و نمك‌های حیاتی طبیعی و نیز پروتئین است.

 

طرز تهیه نوشیدنی از كدو حلوایی

 

آب كدو حلوایی................................. 1 فنجان

عسل............................................. 1 قاشق چایخوری

آب سیب........................................ 2 فنجان (500 سی سی)

دارچین......................................... یك‌دوم قاشق چایخوری

آب آناناس .....................................یك‌دوم فنجان (125 سی سی)

زنجبیل .........................................یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

1 فنجان آب كدو حلوایی را با 2 فنجان آب سیب و یك‌دوم فنجان آب آناناس داخل مخلوط‌كن بریزید. سپس عسل را افزوده و دستگاه را را با سرعت متوسط روشن نمایید تا مواد كاملا با هم مخلوط شوند. سپس ادویه‌ به دلخواه خود، كه در اینجا ما دارچین و زنجبیل را انتخاب كرده‌ایم به مخلوط اضافه نمایید. حدود 30 ثانیه روی سرعت كند دستگاه را روشن نمائید تا همه مواد كاملا با هم مخلوط شوند.

برچسب ها: آموزش آشپزی، نوشیدنی ها، زندگی آنلاین تعداد بازديد: 723 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز