شربت آلبالو
مواد لازم:
آلبالو .............. 1/5 کیلو گرم
شکر ................3 کیلو گرم
وانیل............... یک قاشق چای خوری
آب ................. 5 تا 6 پیمانه
روش تهیه:
شكر را با آب مخلوط كرده بجوشانید تا قوام آمده و شربت به دست آید. سپس آن را از صافی عبور دهید. آلبالو را در پارچه نازكی ریخته و محكم ببندید، شربت صاف شده را در ظرفی لعابی ریخته و آلبالوها را در آن بگذارید و روی حرارت قرار دهید تا شربت بجوشد و غلیظ شود، بعد وانیل را اضافه كرده بعد از اینكه شربت یكی دو جوش زد از روی حرارت بردارید و آلبالو را خارج كنید و شربت را پس از سرد شدن داخل شیشه ریخته و در جای خنک نگهداری كنید.