مترجم: سحر سامانی
مواد لازم پانچ آناناس
برای 6- 8 نفر
چای كیسهای 2 عدد
آب جوش 500 میلیلیتر (2 پیمانه)
لیمو ترش 2 عدد
آب 750 میلیلیتر (3 پیمانه)
شكر 200 گرم (1 پیمانه)
اسانس وانیل 1 قاشق چایخوری
آب آناناس یكونیم لیتر (6 پیمانه)
روش تهیه پانچ آناناس
كیسههای چای را در دو فنجان آب جوش بریزید و كنار بگذارید تا دم بكشد. آنگاه آب لیموها را بگیرید و كنار بگذارید. سپس برشهای لیمو، آب و شكر را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم بجوشانید تا شكر حل شود.
حالا لیمو را از شربت درآورید و آّبلیمو و وانیل را به آن بیفزائید. اكنون چای و آب آناناس را نیز درون شربت لیمو بریزید و در یخچال قرار دهید تا كاملا خنك شود. اینك پانچ آناناس را در لیوانهای مناسب پذیرائی، بریزید و با یخ میل كنید.