مواد لازم برای کوکوی اسفناج بیکن و پیاز
کوکو اسفناج بیکن و پیاز می تواند یک صبحانه یا نهار زیبا،کم چرب و کم کالری برای تان باشد.. ( می توانید به عنوان شام هم از آن استفاده کنید)
2 تکه بیکن بوقلمون، خرد شده
¼ ق چ فلفل سیاه آسیاب شده
¼ ق چ جوز هندی
5 عدد سفیده تخم مرغ، زده شده
1 عدد تخم مرغ کامل، زده شده
1و ½ پیمانه پیاز شیرین که به ورقه های نازک خرد شده
2 ق غ آب
¼ ق چ شکر
4 فنجان اسفناج تازه، خرد شده
¼ پیمانه پنیر موزرلای رنده شده
طرز تهیه کوکوی اسفناج بیکن و پیاز:
فر را روی 230 درجه فارنهایت بگذارید.
بیکن های خرد شده را در یک ماهیتابه بزرگ نچسب روی حرارت متوسط حرارت دهید تا حسابی سرخ شوند.
در یک کاسه بزرگ بیکنهای سرخ شده ، فلفل، جوز هندی، سفیده های تخم و یک عدد تخم مرغ کامل را با هم مخلوط کرده به خوبی هم بزنید و کنار بگذارید.
پیازها را به همان ماهیتابه ای که بیکن ها را در آن سرخ کرده اید اضافه کنید.
در ظرف را بسته به مدت 5 دقیقه یا تا زمانی که نرم شوند بپزید گه گاه پیازها را هم بزنید.
آب و شکر را اضافه کنید و تا زمانی که پیازها کاملاً نرم و طلایی شوند حرارت دهید.
اسفناج را اضافه کرده ، در ظرف را بسته 2 دقیقه دیگر حرارت دهید تا زمانی که آب اسفناجها کشیده شود.
به آرامی مخلوط تخم مرغها را داخل ماهیتابه ریخته و در تمام ماهیتابه به طور یکنواخت پخش کنید.
با حرارت کم به مدت 5 دقیقه یا تا زمانی که تخم مرغ خودش را بگیرد بپزید.
دسته های ماهیتابه را با فویل بپوشانید تا در فر نسوزد.
ماهیتابه را درون فر گذاشته به مدت 5 دقیقه بپزید. بعد پنیر موزرلا را پاشیده 1 دقیقه دیگر در فر بگذارید.
ارزش غذایی هر وعده از این غذا ( اندازه وعده غذایی : 1/2 کوکو)
کالری : 212
چربی : 7.8 گرم
روغن اشباع : 3.3
شکر : 9 گرم
فیبر : 3.6 گرم
پروتئین : 21.7 گرم
کلسترول : 115.7 گرم
کربوهیدرات : 13.8 گرم