Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 04:01

24
آبان
چند پیشنهاد آشپزی برای بیماران سلیاکی

چند پیشنهاد آشپزی برای بیماران سلیاکی

آرد برنج را با شیر مخلوط کرده سپس تخم مرغ و شکر و زردچوبه و زعفران را به آن اضافه کنید. بعد به مدت یک ساعت داخل یخچال گذاشته تا شیر و برنج به خورد هم برود.

دکتر محمد رستمی‌نژاد؛ ایمونولوژیست

 

نان کماج

مواد لازم

آرد برنج                     1 لیوان

شیر                         1/5 لیوان

تخم مرغ                   1 عدد

شکر                       1/2 قاشق مرباخوری

زردچوبه                   به مقدارلازم

زعفران                    به مقدارلازم 

طرز تهیه نان کماج

آرد برنج را با شیر مخلوط کرده سپس تخم مرغ و شکر و زردچوبه و زعفران را به آن اضافه کنید.

بعد به مدت یک ساعت داخل یخچال گذاشته تا شیر و برنج به خورد هم برود.

سپس روغن را در ماهیتابه ریخته و نان کماج را به اندازه کف دست گرد و صاف کرده داخل روغن سرخ کنید.

مربای انار مناسب صبح‌های پاییز

مواد لازم

انار                           4-5 عدد متوسط

آبلیمو                        1 قاشق غذاخوری

شکر                          1 کیلو 

طرز تهیه مربای انار

آب یک عدد انار را بگیرد و با شکر مخلوط کنید بقیه‌ انارها را هم دانه کنید و در یک ظرف لعابی بریزید.

مخلوط شکر و آب انار را روی دانه‌های انار بریزید. انار را 4 - 5 ساعت در یخچال قرار دهید.

سپس آبلیمو را اضافه کنید و ظرف محتوی مواد را روی حرارت ملایم بگذارید. بعد از جوش آمدن، کف روی مربا را بگیرید.

وقتی مربا قوام آمد و به غلظت کافی رسید آن را از روی حرارت بردارید و بعد از سرد شدن داخل شیشه بریزید و آن را هواگیری کرده و در جای خنک نگهداری کنید.

سوپ ذرت و سبزیجات

مواد لازم

کره                            ۲ قاشق غذاخوری

دانه ذرت                     ۱ پیمانه (بلال ۵ عدد)

آب مرغ                       ۱ پیمانه

نمک و فلفل                 به مقدار لازم

برگ‌ریحان خردشده        ۲ قاشق سوپ خوری

سیب‌زمینی درشت        ۱ عدد

گوجه فرنگی                 ۱ عدد

پیاز                             ۱ عدد

ماست ترش                  به مقدار لازم

پودر زیره                       یک دوم قاشق چای خوری

آبجوش                        ۲ پیمانه 

طرز تهیه سوپ ذرت و سبزیجات

پیاز را پوست کنده و ریز خرد کنید.

گوجه‌فرنگی را نیز ریز کرده و سرخ کنید.

سیب زمینی را پوست کنده و رنده کنید.

کره را در قابلمه‌ای مناسب بریزید وروی اجاق قرار دهید.

بعد از اینکه کره آب شد، پیاز خرد شده را درکره تفت دهید.

سیب زمینی رنده شده را همراه با آب مرغ اضافه کنید و دانه‌های ذرت را هم بریزید.

در قابلمه را ببندید و مدت نیم ساعت صبر کنید تا ذرت بپزد.

سپس زیره و نمک وفلفل را اضافه کرده و ۵ دقیقه صبر کنید.

اگر می‌خواهید سوپ را میکس کنید، قابلمه را کنار بگذارید تا کمی سرد شود.

بعد مخلوط مواد را دردستگاه غذاساز بریزید و همه مواد را با هم مخلوط کنید سوپ را از دستگاه مخلوط کن دوباره به قابلمه برگردانید تا کمی گرم شود.

سپس سوپ را داخل ظرف مورد نظر بریزید و مخلوط مواد را که برای روی سوپ آماده کرده‌اید، روی سوپ بریزید و سرو کنید.

 

برچسب ها: آشپزی رژیمی، نان کماج، آشپزی بیماران سلیاک، روش تهیه غذا برای بیماران مبتلا به سلیاک، آشپزی برای بیماران، مربای انار، سوپ ذرت و سبزیجات تعداد بازديد: 1019 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز