شامی باقلا و لپه با ماست نعناعی
مواد لازم برای 4 نفر
باقلای پخته 300 گرم 144 كیلوكالری
لپه پخته 50 گرم 63 كیلوكالری
پیاز خرد كرده 1 عدد متوسط (150 گرم) 18 كیلوكالری
سیر له كرده 2 حبه 0 كیلوكالری
آرد سبوسدار یكسوم پیمانه (50 گرم) 155 كیلوكالری
خرده نان یكچهارم پیمانه (25 گرم) 98 كیلوكالری
تخممرغ 1 عدد 80 كیلوكالری
روغن به مقدار كم
مواد لازم برای تهیه ماست نعناعی
ماست كمچرب دوسوم پیمانه (190 گرم) 77 كیلوكالری
پوست لیموی رنده كرده 1 قاشق چایخوری 0 كیلوكالری
آبلیمو 2 قاشق غذاخوری 0 كیلوكالری
نعنای تازه و خرد كرده 30 گرم 12 كیلوكالری
روش تهیه
فر را با دمای 190 درجه سانتیگراد گرم كنید. باقلا و لپه را در كاسه دستگاه غذاساز بریزید، دستگاه را روشن كنید تا حبوبات پوره شوند. اكنون بگذارید كمی خنك شود. سپس پیاز، سیر، آرد، خردهنان و تخممرغ را به مخلوط باقلا و لپه بیفزایید. از مایه با دست مرطوب 8 عدد درست كنید و درون سینی فر پوشانده با كاغذ آلومینیومی چربكرده قرار دهید. روی سینی را بپوشانید و 30 دقیقه در یخچال نگه دارید. حالا سینی را به مدت تقریبی 30 دقیقه یا تا زمانیكه یك طرف شامیها برشته شود در فر قرار دهید. سپس شامیها را برگردانید و 5-10 دقیقه دیگر در فر قرار دهید تا طرف دیگرشان نیز برشته شود. شامیها را برای پذیرائی در بشقاب زیبائی قرار دهید و با ماست نعنایی میل كنید.
یادآوری: برای تهیه ماست نعناعی تمام مواد لازم را در كاسه كوچكی بریزید و با همزن دستی هم بزنید تا یكدست شود.
انرژی كل:
650 كیلوكالری