Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 05:30

18
شهریور
سالاد هندوانه و انجير

سالاد هندوانه و انجير

طرز تهیه سالاد هندوانه و انجير

سالاد هندوانه و انجير

 

 

مواد لازم برای 4 نفر

 

هندوانه بدون دانه .............................................1200 گرم    372كیلوكالری

انجیر تازه حلقه‌ای خرد كرده.................................6 عدد متوسط    44 كیلوكالری

ماست كم‌چرب..................................................سه‌چهارم پیمانه (200 گرم)    82 كیلوكالری

گلاب ..............................................................1 قاشق غذاخوری    0 كیلوكالری

برگ‌های نعنای تازه ...........................................20 گرم    12 كیلوكالری

گردوی ریز خرد كرده ..........................................یك‌سوم پیمانه (35 گرم)    241 كیلوكالری

 

روش تهیه

 

پوست بیرونی و پوست سفید هندوانه را جدا كنید و آن را به صورت قطعات نازك برش بزنید. برش‌های هندوانه و انجیر را در دیس بزرگی بچینید. سپس ماست و گلاب را در كاسه كوچكی با هم مخلوط كنید و آن را روی میوه‌ها بریزید. آنگاه سالاد را با نعنا و گردو بیارائید.

 

انرژی كل: 750 كیلوكالری

 

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، سالاد هندوانه و انجير تعداد بازديد: 638 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز