سالاد هندوانه و انجير
مواد لازم برای 4 نفر
هندوانه بدون دانه .............................................1200 گرم 372كیلوكالری
انجیر تازه حلقهای خرد كرده.................................6 عدد متوسط 44 كیلوكالری
ماست كمچرب..................................................سهچهارم پیمانه (200 گرم) 82 كیلوكالری
گلاب ..............................................................1 قاشق غذاخوری 0 كیلوكالری
برگهای نعنای تازه ...........................................20 گرم 12 كیلوكالری
گردوی ریز خرد كرده ..........................................یكسوم پیمانه (35 گرم) 241 كیلوكالری
روش تهیه
پوست بیرونی و پوست سفید هندوانه را جدا كنید و آن را به صورت قطعات نازك برش بزنید. برشهای هندوانه و انجیر را در دیس بزرگی بچینید. سپس ماست و گلاب را در كاسه كوچكی با هم مخلوط كنید و آن را روی میوهها بریزید. آنگاه سالاد را با نعنا و گردو بیارائید.
انرژی كل: 750 كیلوكالری