سالاد غلات
مواد لازم برای 10 نفر
آب................................................................................پنج ونیم پیمانه (یك لیتر و 375 میلیلیتر)
گندم پوست كنده............................................................100 گرم
برنج قهوهای ..................................................................50 گرم
جو پوست كنده ..............................................................50 گرم
زغالاخته ......................................................................50 گرم
هویج خرد كرده...............................................................2 عدد
كرفس خرد كرده.............................................................2 ساقه
جعفری تازه و خرد كرده (در صورت تمایل) ...........................20 گرم
سیب خرد كرده (با پوست)...............................................1 عدد متوسط
پیازچه خرد كرده.............................................................4 ساقه
مواد لازم برای تهیه سس
عسل................................................................2 قاشق غذاخوری
روغن كانولا.........................................................3 قاشق غذاخوری
سركه سیب......................................................80 میلیلیتر
پیاز قرمز رنده كرده..............................................2 قاشق غذاخوری
روش تهیه
آب را همراه با گندم در قابلمه مناسبی بریزید و بپزید تا نرم شود. آنگاه برنج قهوهای و جو را بیفزائید. حدود 50 دقیقه صبر كنید تا برنج و جو نرم شوند. حالا غلات را در صافی بریزید تا آب اضافیشان گرفته شود. حالا غلات پخته و مواد لازم باقیمانده از سالاد را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط كنید. سس را روی سالاد بریزید و هم بزنید. اكنون روی ظرف را بپوشانید و حدود 1 تا 2 ساعت سالاد را در یخچال قرار دهید تا خنك شود.
یادآوری 1: گندم و جو را جداگانه از شب قبل با آب ولرم بشوئید و بخیسانید.
یادآوری 2: برای تهیه سس؛ همه مواد لازم را در كاسه كوچكی بریزید و مخلوط كنید.
انرژی كل: 1350 كیلوكالری