Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 05:17

18
مرداد
نان با مريم‌گلی

نان با مريم‌گلی

طرز تهیه نان با مريم‌گلی

نان با مريم‌گلی

 

 

مواد لازم برای تهیه 1 قرص نان

 

پودر مایه‌ خمیر فوری..........................2 قاشق چایخوری    0 كیلوكالری

آب ولرم .........................................50 میلی‌لیتر    0 كیلوكالری

عسل............................................1 قاشق چایخوری    15 كیلوكالری

آرد سفید ......................................375 گرم    1280 كیلوكالری

نمك  ............................................1 پینچ    0 كیلوكالری

روغن زیتون خالص...........................5 قاشق غذاخوری    675 كیلوكالری

برگ‌های تازه مریم‌گلی خرد كرده  .......چند برگ   

 

روش تهیه

مایه خمیر، آب و عسل را در ظرف مناسبی بریزید، مخلوط كنید و آن را حدود 10 دقیقه كنار بگذارید تا مایه خمیر فعال شود. سپس آرد و نمك را در كاسه بزرگی بریزید، مخلوط كنید و در وسط آن حفره‌ای ایجاد كنید. آنگاه مخلوط مایه خمیر را همراه با 4 قاشق غذاخوری از روغن زیتون در آن بریزید و از وسط هم بزنید تا با آرد مخلوط شوند و خمیر لطیفی بدست آید. حالا خمیر را روی سطح آرد پاشیده ورز دهید تا كاملا صاف و نرم شود. اكنون خمیر را به شكل توپ درآورید و در كاسه چربكرده قرار دهید. رویش را بپوشانید و حدود 2 ساعت در محیط آشپزخانه نگه دارید تا حجم آن دو برابر شود. فر را 15 دقیقه قبل با دمای 200 درجه سانتیگراد گرم كنید. هوای داخل خمیر را با فشار دست بگیرید و آن را در برگ‌های مریم‌گلی ورز دهید. سپس خمیر را درون سینی چربكرده شیرینی‌پزی به صورت دایره‌ای به قطر 30 سانتیمتر شكل دهید و كنار بگذارید تا مجدداً حجم آن افزایش یابد. آنگاه با انگشت بر روی تمام سطح خمیر فرورفتگی‌هایی ایجاد كنید. از بقیه روغن زیتون بر روی خمیر بمالید. نان را حدود 35 دقیقه بپزید تا طلایی شود. نان را بر روی پنجره سیمی خنك كنید.

یادآوری 1: می‌توانید سینی شیرینی‌پزی را با كاغذ روغنی بپوشانید تا نیازی به چرب كردن آن نباشد.

یادآوری 2: اگر مریم‌گلی تازه در دسترس نبود می‌توانید از رزماری خشك و یا انواع سبزی معطر تازه استفاده كنید.

نكته: در ماه رمضان، به جای مصرف زولبیا و بامیه، از عسل، خرما و كشمش استفاده نمایید.

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، نان با مريم‌گلی تعداد بازديد: 716 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز