پاستای پاپيونی با مرغ و مارچوبه
مواد لازم برای 6 نفر
پاستای پاپیونی....................................................250 گرم 870 كیلوكالری
مارچوبه تازه .......................................................500 گرم 125 كیلوكالری
آب مرغ...............................................................1 پیمانه (250 میلیلیتر) 50 كیلوكالری
سینه مرغ بدون استخوان و خرد كرده......................500 گرم 530 كیلوكالری
قارچ تازه ورقهای خرد كرده ..................................250 گرم 30 كیلوكالری
سیر خرد كرده .................................................2 حبه 0 كیلوكالری
آرد ذرت ..........................................................1 قاشق غذاخوری 55 كیلوكالری
پیازچه خرد كرده ..............................................4 ساقه 20 كیلوكالری
برگهای ریحان تازه و خرد كرده..........................2 قاشق غذاخوری 10 كیلوكالری
نمك..............................................................(در صورت تمایل) به مقدار كم 0 كیلوكالری
پنیر پارمسان رنده كرده ...................................30 گرم
روش تهیه
پاستا را بپزید، آبكشی نمایید و گرم نگه دارید. در این هنگام سروته مارچوبه را بگیرید و آنها را بشویید و به صورت قطعات 2 سانتیمتری خرد كنید. یكچهارم پیمانه از آب مرغ را در تابهای بر روی حرارت متوسط گرم كنید. مرغ را به آب بیفزائید و 2 دقیقه بپزید. سپس مارچوبه، قارچ و سیر را بیفزایید و 8-6 دقیقه بپزید و هم بزنید تا مرغ و سبزیجات نرم شوند. آنگاه در كاسه كوچكی، آب مرغ باقیمانده را به تدریج به آرد ذرت اضافه كنید و هم بزنید و پیازچه و ریحان را به آن بیفزائید. حالا مخلوط آرد ذرت را به مخلوط مرغ اضافه كنید و بپزید تا غلیظ شود. اكنون نمك را اضافه كنید و سس را به پاستای پخته بیفزائید و مخلوط كنید. پاستا را برای پذیرایی در ظرف مناسبی بكشید و با پنیر میل كنید.
نكته: برای پیشگیری از خستگی در ایام روزهداری، به جای مواد شیرین و تهیه شده از قند و شكر، در وعدههای سحری و افطار از مواد نشاستهای مانند نان، برنج، ماكارونی، سیبزمینی، گندم، جو و... در حد متعادل استفاده كنید.