Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 04:50

18
مرداد
پاستای پاپيونی با مرغ و مارچوبه

پاستای پاپيونی با مرغ و مارچوبه

طرز تهیه پاستای پاپيونی با مرغ و مارچوبه

پاستای پاپيونی با مرغ و مارچوبه

 

 

مواد لازم  برای 6 نفر

 

پاستای پاپیونی....................................................250 گرم    870 كیلوكالری

مارچوبه تازه .......................................................500 گرم    125 كیلوكالری

آب مرغ...............................................................1 پیمانه (250 میلی‌لیتر)    50 كیلوكالری

سینه مرغ بدون استخوان و خرد كرده......................500 گرم    530 كیلوكالری

قارچ تازه ورقه‌ای خرد كرده ..................................250 گرم    30 كیلوكالری

سیر خرد كرده  .................................................2 حبه    0 كیلوكالری

آرد ذرت ..........................................................1 قاشق غذاخوری    55 كیلوكالری

پیازچه خرد كرده ..............................................4 ساقه    20 كیلوكالری

برگ‌های ریحان تازه و خرد كرده..........................2 قاشق غذاخوری    10 كیلوكالری

نمك..............................................................(در صورت تمایل) به مقدار كم    0 كیلوكالری

پنیر پارمسان رنده كرده ...................................30 گرم   

روش تهیه

 

پاستا را بپزید، آبكشی نمایید و گرم نگه دارید. در این هنگام سروته مارچوبه را بگیرید و آنها را بشویید و به صورت قطعات 2 سانتیمتری خرد كنید. یك‌چهارم پیمانه از آب مرغ را در تابه‌ای بر روی حرارت متوسط گرم كنید. مرغ را به آب بیفزائید و 2 دقیقه بپزید. سپس مارچوبه، قارچ و سیر را بیفزایید و 8-6 دقیقه بپزید و هم بزنید تا مرغ و سبزیجات نرم شوند.  آنگاه در كاسه كوچكی، آب مرغ باقیمانده را به تدریج به آرد ذرت اضافه كنید و هم بزنید و پیازچه و ریحان را به آن بیفزائید. حالا مخلوط آرد ذرت را به مخلوط مرغ اضافه كنید و بپزید تا غلیظ شود. اكنون نمك را اضافه كنید و سس را به پاستا‌ی پخته بیفزائید و مخلوط كنید. پاستا را برای پذیرایی در ظرف مناسبی بكشید و با پنیر میل كنید.

 

نكته: برای پیشگیری از خستگی در ایام روزه‌داری، به جای مواد شیرین و تهیه شده از قند و شكر، در وعده‌های سحری و افطار از مواد نشاسته‌ای مانند نان، برنج، ماكارونی، سیب‌زمینی، گندم، جو و... در حد متعادل استفاده كنید.

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، پاستای پاپيونی با مرغ و مارچوبه تعداد بازديد: 662 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز