Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 31 فروردین 1403 - 00:09

18
مرداد
خوراك سيب‌‌زمينی يونانی

خوراك سيب‌‌زمينی يونانی

طرز تهیه خوراك سيب‌‌زمينی يونانی

خوراك سيب‌‌زمينی يونانی

 

 

مواد لازم برای 4 نفر

 

روغن زیتون.............................2 قاشق غذاخوری    270 كیلوكالری

پیاز خرد كرده..........................1 عدد بزرگ    25 كیلوكالری

سیر له كرده ..........................3 حبه    0 كیلوكالری

فیله گوجه‌فرنگی خرد كرده .......4 عدد بزرگ    40 كیلوكالری

سیب‌زمینی ..........................1 كیلوگرم    700 كیلوكالری

نمك و فلفل سیاه...................به مقدار كم    0 كیلوكالری

جعفری (برای تزئین)  .............به مقدار لازم

   

روش تهیه

فر را از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) گرم كنید. روغن، پیاز، سیر و گوجه‌فرنگی‌ها را همراه با نمك و فلفل در تابه مناسبی بریزید و بپزید تا قدری آب گوجه‌فرنگی كشیده شود. سپس سیب‌زمینی‌ها را درشت خرد كنید و به تابه اضافه كنید و 10 دقیقه بپزید. در تابه را بگذارید. حالا روی تابه را با فویل بپوشانید و در طبقه وسط فر قرار دهید و 60-45 دقیقه خوراك را بپزید. اینك خوراك را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بریزید و با برگ‌های جعفری تزئین كنید.

نكته: برای پیشگیری از سردرد، سرگیجه، عصبانیت و پرخاشگری در ایام روزه‌داری از قندهای پیچیده مانند سیب‌زمینی استفاده كنید تا از افت قندخون پیشگیری شود.

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، خوراك سيب‌‌زمينی يونانی تعداد بازديد: 614 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز