خوراك سيبزمينی يونانی
مواد لازم برای 4 نفر
روغن زیتون.............................2 قاشق غذاخوری 270 كیلوكالری
پیاز خرد كرده..........................1 عدد بزرگ 25 كیلوكالری
سیر له كرده ..........................3 حبه 0 كیلوكالری
فیله گوجهفرنگی خرد كرده .......4 عدد بزرگ 40 كیلوكالری
سیبزمینی ..........................1 كیلوگرم 700 كیلوكالری
نمك و فلفل سیاه...................به مقدار كم 0 كیلوكالری
جعفری (برای تزئین) .............به مقدار لازم
روش تهیه
فر را از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) گرم كنید. روغن، پیاز، سیر و گوجهفرنگیها را همراه با نمك و فلفل در تابه مناسبی بریزید و بپزید تا قدری آب گوجهفرنگی كشیده شود. سپس سیبزمینیها را درشت خرد كنید و به تابه اضافه كنید و 10 دقیقه بپزید. در تابه را بگذارید. حالا روی تابه را با فویل بپوشانید و در طبقه وسط فر قرار دهید و 60-45 دقیقه خوراك را بپزید. اینك خوراك را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بریزید و با برگهای جعفری تزئین كنید.
نكته: برای پیشگیری از سردرد، سرگیجه، عصبانیت و پرخاشگری در ایام روزهداری از قندهای پیچیده مانند سیبزمینی استفاده كنید تا از افت قندخون پیشگیری شود.