سالاد خيار و پنير فتا
مواد لازم برای 4 نفر
خیار پوست كنده و حلقهای خرد كرده..................2 عدد 10 كیلوكالری
پنیر فتا........................................................90 گرم 225 كیلوكالری
نعنای تازه و خرد كرده....................................2 قاشق غذاخوری 10 كیلوكالری
آبلیمو .......................................................1 قاشق غذاخوری 0 كیلوكالری
روغن زیتون.................................................1 قاشق غذاخوری 135 كیلوكالری
ادویه مخصوص ...........................................2 قاشق چایخوری 10 كیلوكالری
روش تهیه
حلقههای خیار را در ظرف بزرگی بچینید. سپس پنیر و نعنا را در كاسه كوچكی بریزید و با چنگال پنیرها را خرد كنید. حالا مخلوط پنیر را روی خیار بپاشید و روی آن آبلیمو و روغن زیتون بریزید. اكنون روی آن ادویه بپاشید و میل كنید.
یادآوری: ادویه مخصوص شامل؛ كنجد، سماق، آویشن و مرزنجوش آسیابكرده است.
نكته: شروع افطار با غذایی سبك مانند نان و پنیر و گردو و سبزی و خرما و شیر مناسب است.