سالاد ميوه با سس ماست و عسل
مواد لازم برای 4 نفر
شیر كم چرب ............................600 میلیلیتر (حدود دو و یكدوم پیمانه) 250 كیلوكالری
آرد ذرت.....................................2 قاشق غذاخوری 110 كیلوكالری
ماست كمچرب...........................یكچهارم پیمانه (60 میلیلیتر) 25 كیلوكالری
عسل......................................2 قاشق غذاخوری 90 كیلوكالری
روش تهیه
شیر و آرد ذرت را در تابه مناسبی بریزید و هم بزنید. سپس تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید و پیوسته هم بزنید تا قدری غلیظ شود. حالا شیر را در لیوان یا كاسهای بریزید و بگذارید قدری خنك شود. در این مرحله دمای شیر باید كمی گرمتر از دمای شیر ولرم باشد. سپس ماست و عسل را به آن اضافه كنید. آنگاه مخلوط را در فلاسك با در محكم بریزید و 24 ساعت در دمای اتاق قرار دهید. حالا سس را در كاسهای بریزید و هم بزنید تا یكدست شود. سس ماست و عسل را چند ساعت در یخچال نگه دارید تا خنك شود. این سس را همراه با میوههای تازه فصل میل نمایید.
نكته: در ماه رمضان برای پیشگیری از یبوست به میزان كافی از میوهها، سبزیجات و مایعات استفاده نمایید و تحرك بدنی داشته باشید.