Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 1 اردیبهشت 1403 - 15:50

18
مرداد
سالاد ميوه با سس ماست و عسل

سالاد ميوه با سس ماست و عسل

طرز تهیه سالاد ميوه با سس ماست و عسل

سالاد ميوه با سس ماست و عسل

 

 

مواد لازم برای 4 نفر

 

شیر كم چرب  ............................600 میلی‌لیتر (حدود دو و یك‌دوم پیمانه)    250 كیلوكالری

آرد ذرت.....................................2 قاشق غذاخوری    110 كیلوكالری

ماست كم‌چرب...........................یك‌چهارم پیمانه (60 میلی‌لیتر)    25 كیلوكالری

عسل......................................2 قاشق غذاخوری    90 كیلوكالری

 

روش تهیه

شیر و آرد ذرت را در تابه مناسبی بریزید و هم بزنید. سپس تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید و پیوسته هم بزنید تا قدری غلیظ شود. حالا شیر را در لیوان یا كاسه‌ای بریزید و بگذارید قدری خنك شود. در این مرحله دمای شیر باید كمی گرم‌تر از دمای شیر ولرم باشد. سپس ماست و عسل را به آن اضافه كنید. آنگاه مخلوط را در فلاسك با در محكم بریزید و 24 ساعت در دمای اتاق قرار دهید. حالا سس را در كاسه‌ای بریزید و هم بزنید تا یكدست شود. سس ماست و عسل را چند ساعت در یخچال نگه دارید تا خنك شود. این سس را همراه با میوه‌های تازه فصل میل نمایید.

 

نكته: در ماه رمضان برای پیشگیری از یبوست به میزان كافی از میوه‌ها، سبزیجات و مایعات استفاده نمایید و تحرك بدنی داشته باشید.

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، سالاد ميوه با سس ماست و عسل تعداد بازديد: 1005 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز