Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 04:17

15
آذر
نان اسكن ذرت و توت فرنگی

نان اسكن ذرت و توت فرنگی

فر را با دمای 190 درجه سانتیگراد گرم كنید. سینی شیرینی‌پزی را با كاغذ روغنی بپوشانید.

تحریریه ماهنامه دنیای تغذیه و سلامت

 

مواد لازم نان اسكن ذرت و توت فرنگی

برای تهیه 12 برش نان

آرد                                                  200 گرم                                          680 كیلوكالری

آرد ذرت                                            30 گرم                                            100 كیلوكالری

شیره خرما                                        1 قاشق غذاخوری                             35 كیلوكالری

بیكینگ‌پودر                                        2 قاشق چایخوری                              0 كیلوكالری

پوست لیمو یا پرتقال رنده كرده              یك‌دوم قاشق چایخوری                        0 كیلوكالری

نمك                                                یك‌هشتم قاشق چایخوری                    0 كیلوكالری

روغن مایع                                        2 قاشق غذاخوری                              270 كیلوكالری

شیر سویا                                        یك‌دوم پیمانه (125 میلی‌لیتر)                50 كیلوكالری

آب پرتقال                                        1 قاشق غذاخوری                               5 كیلوكالری

توت‌فرنگی تازه و خرد كرده                  200 گرم                                           55 كیلوكالری

شیر سویا (اضافی)                          1 قاشق غذاخوری                               5 كیلوكالری

انرژی كل                                      1200 كیلوكالری

روش تهیه نان اسكن ذرت و توت فرنگی

فر را با دمای 190 درجه سانتیگراد گرم كنید. سینی شیرینی‌پزی را با كاغذ روغنی بپوشانید. سپس در كاسه بزرگی، مخلوط آرد، آرد ذرت، شیره خرما، بیكینگ‌پودر، پوست پرتقال رنده كرده و نمك را با هم مخلوط كنید. آنگاه روغن را بیفزائید و با چنگال هم بزنید. حالا شیر سویا (یك‌دوم پیمانه) و آب پرتقال را اضافه كنید و هم بزنید تا مواد خمیر شوند.

اكنون توت‌فرنگی را داخل خمیر بریزید و مخلوط كنید. خمیر را روی سطح آرد پاشیده قرار دهید و ورز دهید تا خمیر صاف و یكدست شود. سپس آن را به دو نیم تقسیم كنید. آنگاه هر قسمت را به شكل توپ در بیاورید و با فاصله در سینی شیرینی‌پزی قرار دهید. روی آنها با قلم‌مو، شیر سویا (اضافی) بمالید و هر قسمت را 6 برش بزنید و آنها را 15-12 دقیقه در فر بپزید تا روی آنها طلائی‌رنگ شود. همین‌كه نان‌ها خنك شدند برش‌ها را از هم جدا كنید و میل نمایید.

 

برچسب ها: نان، آموزش نان، دستور پخت نان، مواد لازم نان اسكن ذرت و توت فرنگی، روش تهیه نان اسكن ذرت و توت فرنگی، نان اسكن ذرت و توت فرنگی، نان اسکن تعداد بازديد: 901 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این نان چیست؟

فیلم روز
تصویر روز