Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 8 اردیبهشت 1403 - 14:03

8
آذر
ماهی برشته با سس ماست و گشنيز

ماهی برشته با سس ماست و گشنيز

فلفل، روغن و ماهی را در كاسه بزرگی بریزید و روی ظرف را بپوشانید.

تحریریه ماهنامه دنیای تغذیه

 

مواد لازم ماهی برشته با سس ماست و گشنيز

برای 4 نفر

فلفل                           1 قاشق چایخوری        0 كیلوكالری

روغن مایع                    1 قاشق غذاخوری        135 كیلوكالری

فیله ماهی سالمون        4 عدد 200 گرمی        1400 كیلوكالری

ماست كم‌چرب              150 گرم                    60 كیلوكالری

گشنیز تازه و خرد كرده    2 قاشق چایخوری        4 كیلوكالری

آبلیمو                         1 قاشق چایخوری         0 كیلوكالری

انرژی كل:                  1600 كیلوكالری

روش تهیه ماهی برشته با سس ماست و گشنيز

فلفل، روغن و ماهی را در كاسه بزرگی بریزید و روی ظرف را بپوشانید و 5 دقیقه كنار بگذارید. در این هنگام، ماست، گشنیز و آبلیمو را در كاسه كوچكی بریزید. كف ظرف نسوزی را قدری چرب كنید و فیله‌های ماهی را در آن بچینید و در فر گرم كرده با دمای 190 درجه سانتیگراد به مدت تقریبی 25 دقیقه بپزید تا ترد شود. ماهی را برای پذیرائی در ظرف زیبائی قرار دهید و با سس ماست و گشنیز میل نمائید.

نکته تغذیه‌ای: مصرف دوبار در هفته ماهی، از لخته شدن خون و تنگ شدن رگ‌ها و در نتیجه سكته پیشگیری می‌كند.

 

برچسب ها: مواد لازم ماهی برشته، روش تهیه ماهی برشته، ماهی برشته با سس ماست و گشنیز، سس ماست و گشنیز، سس ماهی تعداد بازديد: 932 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فیلم روز
تصویر روز