تحریریه ماهنامه دنیای تغذیه
مواد لازم ماهی برشته با سس ماست و گشنيز
برای 4 نفر
فلفل 1 قاشق چایخوری 0 كیلوكالری
روغن مایع 1 قاشق غذاخوری 135 كیلوكالری
فیله ماهی سالمون 4 عدد 200 گرمی 1400 كیلوكالری
ماست كمچرب 150 گرم 60 كیلوكالری
گشنیز تازه و خرد كرده 2 قاشق چایخوری 4 كیلوكالری
آبلیمو 1 قاشق چایخوری 0 كیلوكالری
انرژی كل: 1600 كیلوكالری
روش تهیه ماهی برشته با سس ماست و گشنيز
فلفل، روغن و ماهی را در كاسه بزرگی بریزید و روی ظرف را بپوشانید و 5 دقیقه كنار بگذارید. در این هنگام، ماست، گشنیز و آبلیمو را در كاسه كوچكی بریزید. كف ظرف نسوزی را قدری چرب كنید و فیلههای ماهی را در آن بچینید و در فر گرم كرده با دمای 190 درجه سانتیگراد به مدت تقریبی 25 دقیقه بپزید تا ترد شود. ماهی را برای پذیرائی در ظرف زیبائی قرار دهید و با سس ماست و گشنیز میل نمائید.
نکته تغذیهای: مصرف دوبار در هفته ماهی، از لخته شدن خون و تنگ شدن رگها و در نتیجه سكته پیشگیری میكند.