Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 04:19

13
آبان
نان فرانسوی

نان فرانسوی

طرز تهیه نان فرانسوی

نان فرانسوی

 

 

مواد لازم برای تهیه 2  عدد نان

 

پودر مایه خمیر............................2 قاشق چایخوری    0 كیلوكالری

آب ولرم.....................................350 میلی‌لیتر (حدود یك و یك‌دوم پیمانه)    0 كیلوكالری

استارتر خمیر ترش .....................250 میلی‌لیتر    55 كیلوكالری

آرد نان.....................................700 گرم    2300 كیلوكالری

نمك  ......................................1 قاشق چایخوری    0 كیلوكالری

شكر ......................................1 قاشق چایخوری    20 كیلوكالری

آرد ذرت  .................................1 قاشق چایخوری    15 كیلوكالری

آب  ........................................125 میلی‌لیتر (یك‌دوم پیمانه)    0 كیلوكالری

 

 

     روش تهیه

پودر مایه خمیر و آب ولرم را در كاسه‌ی مناسبی بریزید و مخلوط كنید. رویش را بپوشانید و 15دقیقه كنار بگذارید تا مایه خمیر فعال شود. آن‌گاه خمیر ترش (استارتر) را به آن بیفزائید و هم بزنید. سپس 450 گرم از آرد، نمك و شكر را افزوده و مخلوط كنید تا مایه‌ی صاف و یكدستی حاصل شود. حالا روی كاسه را با نایلون محافظ بپوشانید و حدود 5/1 ساعت در جای گرم نگه دارید تا حجمش دو برابر شود. اكنون باقیمانده‌ی آرد را كم‌كم به آن بیفزائید تا مایه خمیر شود. اینك خمیر را روی سطح آرد پاشیده شده ورز دهید تا صاف و یكدست شود. سپس خمیر را به دو قسمت مساوی تقسیم كنید و هر كدام را به طول تقریبی 35 سانتیمتر رول نمائید. آنگاه روی خمیر‌ها را با هوله‌ی آشپزخانه بپوشانید و در جای گرم نگه دارید تا حجمشان دو برابر شود.

حالا سینی مناسبی را به اندازه‌ی 30×38سانتیمتر در فر گرم كرده با دمای 220 درجه‌ی سانتیگراد، قرار دهید و ظرفی را تا نیمه از آب داغ پر كنید و آن را در طبقه‌ی پایین فر بگذارید. آرد ذرت و آب را در قابلمه كوچكی بریزید و روی حرارت بجوشانید. حالا با چاقوی تیز، خطوط موربی روی خمیرها ایجاد كنید و آنها را روی سینی فر داغ شده قرار دهید. سپس مخلوط آرد ذرت را رویشان بمالید و به مدت تقریبی 25 دقیقه بپزید تاتا روی نان‌ها طلائی رنگ شود و با ضربه‌زدن به آنها، صدای توخالی بودن بدهند! اینك نان‌ها را روی پنجره‌ی سیمی خنك كنید و به مصرف برسانید.

یادآوری: برای تهیه‌ی خمیر ترش (استارتر) از دستورالعمل صفحه‌ی 72 بهره‌مند شوید.

 

 

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، نان فرانسوی تعداد بازديد: 586 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز