Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 31 فروردین 1403 - 08:25

13
آبان
پاستا با سس زيتون معطر

پاستا با سس زيتون معطر

طرز تهیه پاستا با سس زيتون معطر

پاستا با سس زيتون معطر

 

 

مواد لازم برای 2 تا 4 نفر

 

پاستای شكل‌دار ..............................................350 گرم     1200 كیلوكالری

نمك................................................................به میزان لازم     0 كیلوكالری

روغن زیتون ......................................................4 قاشق غذاخوری     540 كیلوكالری

جوز هندی رنده كرده .........................................یك‌دوم قاشق چایخوری     0 كیلوكالری

فلفل سیاه.......................................................یك‌دوم قاشق چایخوری     0 كیلوكالری

سیر له‌‌كرده .....................................................1 حبه     0 كیلوكالری

زیتون سبز یا سیاه بدون هسته و خردكرده............85 گرم     80 كیلوكالری

جعفری تازه خردكرده  ......................................1 قاشق غذاخوری    5 كیلوكالری

 

 

     روش تهیه

پاستا را در قابلمه بزرگ حاوی آب جوش و نمك بریزید و روی اجاق بپزید تا نرم شود، اما له نشود! آن‌گاه یك‌دوم قاشق چایخوری نمك را همراه با روغن زیتون، جوزهندی، فلفل، سیر و زیتون در ظرف مناسب دیگری بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید. مراقب باشید كه این مخلوط نجوشد! سپس درِ ظرف را بگذارید و 3-4 دقیقه كنار بگذارید.

اكنون پاستا را در آبكش بریزید و به همان قابلمه برگردانید و روغن زیتون معطر شده را به آن بیفزائید. حالا پاستا را 1-2 دقیقه‌ی دیگر روی حرارت نگه دارید و برای پذیرائی در ظرف مناسبی بكشید. در صورت دلخواه قدری جعفری خردكرده رویش بپاشید.

  

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، پاستا با سس زيتون معطر تعداد بازديد: 549 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز