پاستا با سس زيتون معطر
مواد لازم برای 2 تا 4 نفر
پاستای شكلدار ..............................................350 گرم 1200 كیلوكالری
نمك................................................................به میزان لازم 0 كیلوكالری
روغن زیتون ......................................................4 قاشق غذاخوری 540 كیلوكالری
جوز هندی رنده كرده .........................................یكدوم قاشق چایخوری 0 كیلوكالری
فلفل سیاه.......................................................یكدوم قاشق چایخوری 0 كیلوكالری
سیر لهكرده .....................................................1 حبه 0 كیلوكالری
زیتون سبز یا سیاه بدون هسته و خردكرده............85 گرم 80 كیلوكالری
جعفری تازه خردكرده ......................................1 قاشق غذاخوری 5 كیلوكالری
روش تهیه
پاستا را در قابلمه بزرگ حاوی آب جوش و نمك بریزید و روی اجاق بپزید تا نرم شود، اما له نشود! آنگاه یكدوم قاشق چایخوری نمك را همراه با روغن زیتون، جوزهندی، فلفل، سیر و زیتون در ظرف مناسب دیگری بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید. مراقب باشید كه این مخلوط نجوشد! سپس درِ ظرف را بگذارید و 3-4 دقیقه كنار بگذارید.
اكنون پاستا را در آبكش بریزید و به همان قابلمه برگردانید و روغن زیتون معطر شده را به آن بیفزائید. حالا پاستا را 1-2 دقیقهی دیگر روی حرارت نگه دارید و برای پذیرائی در ظرف مناسبی بكشید. در صورت دلخواه قدری جعفری خردكرده رویش بپاشید.