پاستا با سالسای گوجهفرنگی و ماهی تن
مواد لازم برای 4 نفر
پاستا ................................................375 گرم 1300 كیلوكالری
گوجهفرنگی خردكرده............................3 عدد متوسط 25 كیلوكالری
پیاز قرمز خردكرده.................................1 عدد متوسط 18 كیلوكالری
سیر له كرده ......................................2 حبه 0 كیلوكالری
برگ ریحان خردكرده ...........................یكچهارم پیمانه 10 كیلوكالری
كنسرو ماهی تن خردكرده...................425 گرم 800 كیلوكالری
سركهی بالزامیك ..............................60 میلیلیتر (یكچهارم پیمانه) 10 كیلوكالری
روش تهیه
پاستا را در قابلمه بزرگ حاوی آب جوش بریزید و روی اجاق بپزید تا نرم شود. آنگاه پاستا را در آبكش بریزید و گرم نگهدارید.
حالا گوجهفرنگیها، پیاز، سیر، ریحان، ماهیتن، پاستا و سركه را در كاسه بزرگی بریزید و مخلوط كنید. اكنون پاستا را در ظرف مناسبی بریزید و میل كنید.