Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 05:32

13
آبان
خوراك ماهی با سالاد گوجه‌فرنگی گرم

خوراك ماهی با سالاد گوجه‌فرنگی گرم

طرز تهیه خوراك ماهی با سالاد گوجه‌فرنگی گرم

خوراك ماهی با سالاد گوجه‌فرنگی گرم

 

 

مواد لازم برای 4 نفر

 

روغن............................................................1 قاشق چایخوری     45 كیلوكالری

پیاز قرمز.......................................................1 عدد متوسط     18 كیلوكالری

گوجه‌فرنگی ریز.............................................250 گرم     40 كیلوكالری

سركه سفید.................................................60 میلی‌لیتر (یك‌چهارم پیمانه)    10 كیلوكالری

سیر له‌كرده  ..................................................2 حبه     0 كیلوكالری

كورن فلكس...................................................55 گرم     200 كیلوكالری

زیره  ............................................................1 قاشق چایخوری     0 كیلوكالری

پاپریكا (فلفل شیرین)  ....................................1 قاشق چایخوری     5 كیلوكالری

زردچوبه.......................................................1 قاشق چایخوری     0 كیلوكالری

فیله ماهی سفید.........................................720 گرم     1000 كیلوكالری

آرد ...........................................................35 گرم     120 كیلوكالری

سفیده تخم‌مرغ همزده .................................2 عدد     15 كیلوكالری

برگ‌های اسفناج..........................................150 گرم     40 كیلوكالری

كیپر ...........................................................50 گرم     10 كیلوكالری

 

 

     روش تهیه

فر را با دمای 200 درجه‌ی سانتیگراد گرم كنید و سینی فر را اندكی چرب نمائید. آن‌گاه پیاز را خلالی خرد كنید و همراه با گوجه‌فرنگی‌ها روی سینی فر قرار دهید. سپس مخلوط سركه و سیر را رویش بریزید و به مدت تقریبی 20 دقیقه در فر برشته كنید تا گوجه‌فرنگی‌ها نرم شوند. حالا كورن فلكس و ادویه‌ها را در كاسه‌ی كوچكی بریزید و مخلوط كنید. اكنون فیله‌های ماهی را ابتدا در آرد بغلتانید و در سفیده‌ی تخم‌مرغ فرو كنید. بعد آنها را در مخلوط كورن فلكس و ادویه‌ها بغلتانید. آن‌گاه تابه چدنی را كمی چرب كنید و دو طرف ماهی‌ها را در آن برشته كنید. اینك اسفناج و كیپر را همراه با مخلوط گوجه‌فرنگی و پیاز در ظرف بزرگی بریزید و مخلوط نمائید و با ماهی میل كنید.

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، خوراك ماهی تعداد بازديد: 676 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز