خوراك ماهی با سالاد گوجهفرنگی گرم
مواد لازم برای 4 نفر
روغن............................................................1 قاشق چایخوری 45 كیلوكالری
پیاز قرمز.......................................................1 عدد متوسط 18 كیلوكالری
گوجهفرنگی ریز.............................................250 گرم 40 كیلوكالری
سركه سفید.................................................60 میلیلیتر (یكچهارم پیمانه) 10 كیلوكالری
سیر لهكرده ..................................................2 حبه 0 كیلوكالری
كورن فلكس...................................................55 گرم 200 كیلوكالری
زیره ............................................................1 قاشق چایخوری 0 كیلوكالری
پاپریكا (فلفل شیرین) ....................................1 قاشق چایخوری 5 كیلوكالری
زردچوبه.......................................................1 قاشق چایخوری 0 كیلوكالری
فیله ماهی سفید.........................................720 گرم 1000 كیلوكالری
آرد ...........................................................35 گرم 120 كیلوكالری
سفیده تخممرغ همزده .................................2 عدد 15 كیلوكالری
برگهای اسفناج..........................................150 گرم 40 كیلوكالری
كیپر ...........................................................50 گرم 10 كیلوكالری
روش تهیه
فر را با دمای 200 درجهی سانتیگراد گرم كنید و سینی فر را اندكی چرب نمائید. آنگاه پیاز را خلالی خرد كنید و همراه با گوجهفرنگیها روی سینی فر قرار دهید. سپس مخلوط سركه و سیر را رویش بریزید و به مدت تقریبی 20 دقیقه در فر برشته كنید تا گوجهفرنگیها نرم شوند. حالا كورن فلكس و ادویهها را در كاسهی كوچكی بریزید و مخلوط كنید. اكنون فیلههای ماهی را ابتدا در آرد بغلتانید و در سفیدهی تخممرغ فرو كنید. بعد آنها را در مخلوط كورن فلكس و ادویهها بغلتانید. آنگاه تابه چدنی را كمی چرب كنید و دو طرف ماهیها را در آن برشته كنید. اینك اسفناج و كیپر را همراه با مخلوط گوجهفرنگی و پیاز در ظرف بزرگی بریزید و مخلوط نمائید و با ماهی میل كنید.