Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 4 اردیبهشت 1403 - 19:04

13
آبان
چلوكباب مرغ

چلوكباب مرغ

طرز تهیه چلوكباب مرغ

چلوكباب مرغ

 

 

مواد لازم برای 4 نفر

 

روغن زیتون........................................................2 قاشق غذاخوری     270 كیلوكالری

سویاسس.........................................................100 میلی‌لیتر     50 كیلوكالری

سینه مرغ بدون پوست و استخوان خردكرده.............4 عدد     850 كیلوكالری

برنج آبكشیده و پخته (چلو)..................................به میزان لازم    

لیموترش.........................................................به میزان لازم   

 

 

     روش تهیه

4 سیخ كباب چوبی را از شب قبل در آب بخیسانید كه روی حرارت نسوزند! روغن زیتون و سویاسس را در كاسه‌‌ای بریزید و مخلوط كنید و در حدود نیم ساعت تكه‌های مرغ را در آن بخوابانید. آن‌گاه مرغ را به سیخ بكشید و دو طرفشان را زیر گریل فر یا روی منقل كباب كنید. سپس چلو را در دیس مناسبی بكشید و كباب مرغ و برش‌های لیمو را رویش بچینید و میل كنید.

 

 

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، چلوكباب مرغ تعداد بازديد: 907 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز