پلو با قارچ و اسفناج
مواد لازم برای 4 نفر
عصاره سبزی.............................750 میلیلیتر (3 پیمانه) 120 كیلوكالری
آب مرغ .....................................60 میلیلیتر (یكچهارم پیمانه) 10 كیلوكالری
پوست لیموی رنده كرده................1 قاشق غذاخوری 0 كیلوكالری
پیاز خردكرده .............................1 عدد متوسط 18 كیلوكالری
سیر لهكرده...............................2 حبه 0 كیلوكالری
قارچ دو نیمكرده.........................400 گرم 50 كیلوكالری
برنج مرغوب ایرانی ....................300 گرم 1150 كیلوكالری
آبلیمو .....................................2 قاشق غذاخوری 0 كیلوكالری
آب..........................................250 میلیلیتر (1 پیمانه) 0 كیلوكالری
برگ اسفناج ...........................100 گرم 25 كیلوكالری
پنیر پارمسان رنده كرده ............40 گرم 180 كیلوكالری
برگ ریحان خردكرده.................2 قاشق غذاخوری 10 كیلوكالری
روش تهیه
1 قاشق غذاخوری از عصارهی سبزی را همراه با آب مرغ و پوست لیمو در قابلمه بزرگی بریزید و پیاز و سیر را بیفزائید و هم بزنید تا پیاز نرم شود. آنگاه قارچ را بیفزائید و 5 دقیقه تفت دهید. سپس برنج، آبلیمو، آب و باقیماندهی عصارهی سبزی را اضافه كنید و بگذارید بجوشد. حالا حرارت را كم كنید و به مدت تقریبی 20 دقیقه، برنج را بپزید. قبل از مصرف اسفناج، پنیر و ریحان را به پلو بیفزائید و برای پذیرائی در ظرف مناسبی بكشید.