سالاد گرم ريحان و گوجهفرنگی
مواد لازم برای 6 نفر
گوجهفرنگی ریز .............................700 گرم 120 كیلوكالری
سیر له كرده ................................1 حبه 0 كیلوكالری
كیپر شسته و آبكشی كرده............2 قاشق غذاخوری 7 كیلوكالری
روغن زیتون..................................2 قاشق غذاخوری 270 كیلوكالری
ریحان تازه خردكرده.......................2 قاشق غذاخوری 10 كیلوكالری
روش تهیه
فر را با دمای 200 درجهی سانتیگراد (400 درجهی فارنهایت) گرم كنید. گوجهفرنگیها، سیر و كیپر را در ظرف نسوز و مناسبی بریزید و مخلوط كنید و روغن زیتون را به آن بیفزائید. سپس آن را در فر بگذارید و 10 دقیقه گوجهفرنگیها را بپزید. حالا سالاد را از فر خارج كنید و برای پذیرائی در كاسهی مناسبی بریزید و با ریحان بیارائید. بهتر است این سالاد را بلافاصله میل كنید.
یادآوری: كیپر نوعی گیاه مدیترانهای شبیه دانههای هل سبز است كه در ایران به صورت كنسروی یافت میشود.