Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 10 فروردین 1403 - 16:34

13
آبان
سالاد مراكشی هويج و پرتقال

سالاد مراكشی هويج و پرتقال

طرز تهیه سالاد مراكشی هويج و پرتقال

سالاد مراكشی هويج و پرتقال

 

 

مواد لازم برای 4 نفر

 

هویج پوست كنده .................................450 گرم    135 كیلوكالری

روغن زیتون  ........................................1 قاشق غذاخوری    135 كیلوكالری

آبلیمو   ..............................................2 قاشق غذاخوری    0 كیلوكالری

پرتقال پوست كنده و فیله كرده............... 2 عدد درشت    100 كیلوكالری

كشمش.............................................55 گرم    150 كیلوكالری

دارچین..............................................1 قاشق چایخوری    0 كیلوكالری

دانه‌ی صنوبر برشته كرده  ...................2 قاشق غذاخوری    200 كیلوكالری

 

 

     روش تهیه

هویج را رنده كنید و در كاسه بزرگی بریزید. آن‌گاه روغن زیتون، آبلیمو و آب پرتقال حاصل از فیله كردن پرتقال‌ها را مخلوط كنید تا سس صاف و یكنواختی به دست آید. سپس فیله‌های پرتقال، كشمش و دارچین را به هویج بیفزائید و مخلوط نمایید و قبل از مصرف سالاد، سس را رویش بریزید و با دانه‌های صنوبر بیارائید.

 

 

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، سالاد مراكشی هويج و پرتقال تعداد بازديد: 913 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز