سالاد مراكشی هويج و پرتقال
مواد لازم برای 4 نفر
هویج پوست كنده .................................450 گرم 135 كیلوكالری
روغن زیتون ........................................1 قاشق غذاخوری 135 كیلوكالری
آبلیمو ..............................................2 قاشق غذاخوری 0 كیلوكالری
پرتقال پوست كنده و فیله كرده............... 2 عدد درشت 100 كیلوكالری
كشمش.............................................55 گرم 150 كیلوكالری
دارچین..............................................1 قاشق چایخوری 0 كیلوكالری
دانهی صنوبر برشته كرده ...................2 قاشق غذاخوری 200 كیلوكالری
روش تهیه
هویج را رنده كنید و در كاسه بزرگی بریزید. آنگاه روغن زیتون، آبلیمو و آب پرتقال حاصل از فیله كردن پرتقالها را مخلوط كنید تا سس صاف و یكنواختی به دست آید. سپس فیلههای پرتقال، كشمش و دارچین را به هویج بیفزائید و مخلوط نمایید و قبل از مصرف سالاد، سس را رویش بریزید و با دانههای صنوبر بیارائید.