سالاد اسفناج، ماست و گردو
مواد لازم برای 2 نفر
برگ اسفناج ...................................450 گرم 110 كیلوكالری
پیاز خردكرده ....................................1 عدد ریز 10 كیلوكالری
روغن زیتون .....................................1 قاشق غذاخوری 135 كیلوكالری
نمك و فلفل......................................به میزان لازم 0 كیلوكالری
ماست كمچرب ..............................225 میلیلیتر 90 كیلوكالری
سیر خردكرده..................................1 حبه 0 كیلوكالری
گردوی برشته كرده .........................2 قاشق غذاخوری 200 كیلوكالری
نعنای خردكرده................................2-3 قاشق چایخوری 5 كیلوكالری
نان پیتا برای سرو ...........................به میزان لازم
روش تهیه
اسفناج و پیاز را در قابلمهای بریزید، در آن را بگذارید و چند دقیقه صبر كنید تا پیاز نرم شود. آنگاه روغن زیتون را بیفزائید و این مخلوط را 5 دقیقهی دیگر بپزید. سپس قدری نمك و فلفل به آن بزنید.
حالا اسفناج و پیاز را در كاسهی سالادخوری بریزید و مخلوط ماست و سیر را به آن بیفزائید. اكنون گردو و نعنا را روی سالاد بریزید و همراه با نان پیتا میل كنید.