Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 11:51

13
آبان
سوپ سبزی و دال عدس

سوپ سبزی و دال عدس

طرز تهیه سوپ سبزی و دال عدس

سوپ سبزی و دال عدس

 

 

مواد لازم برای 6 نفر

 

ادویه‌ی كاری...................................................1 قاشق چایخوری    5 كیلوكالری

گوجه‌فرنگی پوست كنده و خرد كرده...................400 گرم    70 كیلوكالری

آب مرغ ........................................................750 میلی‌لیتر (3 پیمانه) 150 كیلوكالری

هویج خرد كرده.............................................1 عدد درشت    18 كیلوكالری

كرفس خرد كرده ..........................................2 ساقه    5 كیلوكالری

سیب‌زمینی خرد كرده..................................1 عدد متوسط    100 كیلوكالری

كدوی خرد كرده..........................................1 عدد درشت    10 كیلوكالری

دال عدس.................................................150 گرم    470 كیلوكالری

نخودفرنگی...............................................60 گرم    50 كیلوكالری

برگ گشنیز خرد كرده................................2 قاشق غذاخوری    10 كیلوكالری

 

 

     روش تهیه

ادویه‌ی كاری را در قابلمه بزرگی بریزید و روی حرارت ملایم اجاق تفت دهید تا عطرش بلند شود. آن‌گاه گوجه‌فرنگی، آب مرغ، هویج، كرفس، سیب‌زمینی و كدو را نیز درون همان قابلمه بریزید و بجوشانید. سپس حرارت را كم كنید و بگذارید سوپ به آرامی بجوشد. پس از 5 دقیقه، دال عدس را به سوپ بیفزائید و 10 دقیقه‌ی دیگر آن را بجوشانید تا عدس نرم شود. حالا نخودفرنگی را بیفزائید و بگذارید سوپ به آرامی بجوشد و نخود‌فرنگی نیز بپزد. اكنون سوپ را از روی حرارت بردارید و گشنیز را به آن اضافه كنید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، سوپ سبزی و دال عدس تعداد بازديد: 605 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز