سوپ سبزی و دال عدس
مواد لازم برای 6 نفر
ادویهی كاری...................................................1 قاشق چایخوری 5 كیلوكالری
گوجهفرنگی پوست كنده و خرد كرده...................400 گرم 70 كیلوكالری
آب مرغ ........................................................750 میلیلیتر (3 پیمانه) 150 كیلوكالری
هویج خرد كرده.............................................1 عدد درشت 18 كیلوكالری
كرفس خرد كرده ..........................................2 ساقه 5 كیلوكالری
سیبزمینی خرد كرده..................................1 عدد متوسط 100 كیلوكالری
كدوی خرد كرده..........................................1 عدد درشت 10 كیلوكالری
دال عدس.................................................150 گرم 470 كیلوكالری
نخودفرنگی...............................................60 گرم 50 كیلوكالری
برگ گشنیز خرد كرده................................2 قاشق غذاخوری 10 كیلوكالری
روش تهیه
ادویهی كاری را در قابلمه بزرگی بریزید و روی حرارت ملایم اجاق تفت دهید تا عطرش بلند شود. آنگاه گوجهفرنگی، آب مرغ، هویج، كرفس، سیبزمینی و كدو را نیز درون همان قابلمه بریزید و بجوشانید. سپس حرارت را كم كنید و بگذارید سوپ به آرامی بجوشد. پس از 5 دقیقه، دال عدس را به سوپ بیفزائید و 10 دقیقهی دیگر آن را بجوشانید تا عدس نرم شود. حالا نخودفرنگی را بیفزائید و بگذارید سوپ به آرامی بجوشد و نخودفرنگی نیز بپزد. اكنون سوپ را از روی حرارت بردارید و گشنیز را به آن اضافه كنید.