Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 23:06

13
مهر
نان كنجدی

نان كنجدی

طرز تهیه نان كنجدی

نان كنجدی

 

 

مواد لازم برای 1 قرص نان

 

مایه خمیر................................2 قاشق چایخوری    0 كیلوكالری

آب ولرم ..................................300 میلی‌لیتر    0 كیلوكالری

شكر  ....................................1 قاشق چایخوری    20 كیلوكالری

آرد سفید................................200 گرم    680 كیلوكالری

آرد گندم سبوسدار ..................200 گرم    620 كیلوكالری

نمك.....................................2 قاشق چایخوری    0 كیلوكالری

كنجد ..................................70 گرم    370 كیلوكالری

كنجد برای پاشیدن روی نان.....2 قاشق غذاخوری    160 كیلوكالری

شیر برای روی نان.................به میزان لازم   

 

 

     روش تهیه

مایه خمیر، 5 قاشق غذاخوری آب و شكر را با هم مخلوط كنید و كنار بگذارید تا مایه خمیر در آب حل شود. سپس آردها و نمك را در كاسه بزرگی مخلوط كنید و وسط آن را گود كنید و مخلوط مایه خمیر و آب را بیفزایید. با قاشق چوبی از مركز آن را هم بزنید و در هر بار هم زدن آرد را به مركز ظرف بیاورید و خوب هم بزنید تا خمیر شود.

خمیر را 10-8 دقیقه روی سطح آرد پاشیده ورز دهید تا خمیر نرمی بدست آید. حالا خمیر را در كاسه چربكرده‌ای قرار دهید و با سلفون روی كاسه را بپوشانید. خمیر را 2- 5/1 ساعت كنار بگذارید تا حجم آن دو برابر شود. قالبی به قطر 23سانتیمتر را چرب نمایید و كنار بگذارید. هوای خمیر را با فشار دست خالی كنید و آن را در كنجد ورز دهید. اكنون خمیر را به صورت 16 توپ درآورید و كنار هم در قالب بچینید. حالا روی قالب را با سلفون بپوشانید و در محیط آشپزخانه قرار دهید تا حجم آنها افزایش یابد و از لبه ظرف بالاتر بیاید.

فر را از قبل با دمای 220 درجه سانتیگراد گرم كنید. روی خمیر را با قلم‌مو، شیر بمالید و كنجد بپاشید و 15 دقیقه بپزید. اكنون دمای فر را به 190 درجه سانتیگراد یا 375 درجه فارنهایت كاهش دهید و نان را 30 دقیقه دیگر بپزید. نان را از قالب درآورید و روی پنجره سیمی خنك كنید.

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، نان كنجدی تعداد بازديد: 560 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز