اسپاگتی با سبزيجات
مواد لازم برای 4 نفر
اسپاگتی....................................375 گرم 1300 كیلوكالری
روغن زیتون ...............................یكدوم پیمانه (125 میلیلیتر) 1125 كیلوكالری
گوجهفرنگی خرد كرده ................1 كیلوگرم 170 كیلوكالری
سیر له كرده ...........................2 حبه 0 كیلوكالری
زیتون سبز خردكرده..................10 عدد 45 كیلوكالری
كیپر......................................2 قاشق غذاخوری 10 كیلوكالری
ریحان تازه خرد كرده ................1 قاشق غذاخوری 5 كیلوكالری
جعفری تازه خرد كرده..............یكدوم پیمانه 20 كیلوكالری
چیلی (فلفل قرمز) خرد كرده ...1 عدد 0 كیلوكالری
روش تهیه
پاستا را در یك قابلمه بزرگ حاوی آب جوش، بدون گذاشتن در، بپزید تا كمی نرم شود و آبكشی كنید. سپس 1 قاشق غذاخوری روغن را در قابلمه متوسطی بریزید و روی حرارت بگذارید و گوجهفرنگی و سیر را در آن بپزید و هم بزنید تا گوجهفرنگی كمی نرم شود.
حالا پاستا، زیتون، كیپر، سبزیجات، فلفل و بقیه روغن را بیفزایید و بپزید و هم بزنید تا گرم شود. پاستا را همراه با سس فراهم كرده در ظرف مناسبی بكشید.