پاستا و استروگانف قارچ
مواد لازم برای 4 نفر
پاستا فتوچینی.....................................250 گرم 870 كیلوكالری
روغن زیتون ...........................................2 قاشق غذاخوری 270 كیلوكالری
پیاز خرد كرده ......................................80 گرم 30 كیلوكالری
سیر له كرده........................................1 حبه 0 كیلوكالری
قارچ خرد كرده .....................................700 گرم 90 كیلوكالری
آب گوشت.........................................1 پیمانه (250 میلیلیتر) 50 كیلوكالری
پوره گوجهفرنگی.................................250 میلیلیتر 45 كیلوكالری
آرد ذرت ..........................................1 قاشق غذاخوری 50 كیلوكالری
آب اضافی.......................................یكچهارم پیمانه (60 میلیلیتر) 0 كیلوكالری
ماست كمچرب................................یكدوم پیمانه (120 گرم) 50 كیلوكالری
جعفری تازه خرد كرده .....................یكچهارم پیمانه 10 كیلوكالری
روش تهیه
پاستا را در یك قابلمه بزرگ حاوی آب جوش، بدون گذاشتن در، بپزید تا كمی نرم شود و آبكشی كنید. حالا روغن زیتون را در قابلمه بزرگی بریزید و پیاز و سیر را در آن تفت دهید و هم بزنید تا پیاز نرم شود. اكنون قارچ را بیفزایید و بپزید و هم بزنید تا قارچ كمی نرم شود. سپس آب گوشت و پوره گوجهفرنگی را بیفزایید و به جوش آورید. حالا حرارت را كم كنید و بگذارید برای 5 دقیقه به آرامی بجوشد.
آرد ذرت را با آب اضافی در ظرف كوچكی مخلوط كنید و آن را به مخلوط قارچ بیفزایید و بپزید و هم بزنید تا سس بجوشد و غلیظ شود. حالا ماست كمچرب و جعفری را اضافه كنید و هم بزنید تا داغ شود. استروگانف قارچ را همراه با پاستا میل نمایید.