سالاد تونسی ماهی تن
مواد لازم برای 4 نفر
تخممرغ آبپز سفت ...........................2 عدد 160 كیلوكالری
فلفل سبز خرد كرده.......................200 گرم 50 كیلوكالری
فیله گوجهفرنگی خرد كرده..............380 گرم 60 كیلوكالری
پیازچه ریز خرد كرده.........................4 ساقه 20 كیلوكالری
زیتون سبز خرد كرده .....................10 عدد 45 كیلوكالری
فلفل قرمز بدون دانه .....................3 عدد 5 كیلوكالری
برگهای تازه نعنا خرد كرده ..........2 قاشق چایخوری 4 كیلوكالری
كنسرو ماهی تن خرد كرده...........185 گرم 200 كیلوكالری
كیپر .........................................1 قاشق غذاخوری 5 كیلوكالری
مواد لازم برای تهیه سس
روغن زیتون............................1 قاشق غذاخوری 135 كیلوكالری
سیر له كرده..........................1 حبه 0 كیلوكالری
تخم گشنیز ........................1 قاشق چایخوری 0 كیلوكالری
زیره ...................................1 قاشق چایخوری 0 كیلوكالری
آبلیمو ..............................1 قاشق غذاخوری 0 كیلوكالری
سركه سفید .....................2 قاشق غذاخوری 6 كیلوكالری
روش تهیه
پوست تخممرغها را بگیرید و آنها را خرد كنید. تخممرغ را همراه با سایر مواد در كاسه متوسطی بریزید و با هم مخلوط كنید. سپس سس را بر روی سالاد بریزید و به آرامی مخلوط كنید.
روش تهیه سس
روغن را در تابه كوچكی گرم كنید و سیر، تخم گشنیز و زیره را به آن بیفزایید و بپزید و مرتب هم بزنید تا معطر شود. حالا آبلیمو و سركه را اضافه نمایید.