صبحانه پنكيك با ماست و گلابی
مواد لازم برای 4 نفر
آرد.................................................................185 گرم 630 كیلوكالری
بیكینگپودر......................................................1 قاشق چایخوری 0 كیلوكالری
پودر زنجفیل....................................................2 قاشق چایخوری 5 كیلوكالری
شكر .............................................................2 قاشق غذاخوری 120 كیلوكالری
تخممرغ ........................................................4 عدد 320 كیلوكالری
گلابی رنده كرده ............................................1 عدد 40 كیلوكالری
شیر كمچرب...................................................315 میلیلیتر (یكو یكچهارم پیمانه) 130 كیلوكالری
روغن مایع.......................................................2 قاشق غذاخوری 270 كیلوكالری
گلابی با پوست................................................3 عدد 120 كیلوكالری
روغن مایع......................................................1 قاشق غذاخوری 135 كیلوكالری
شیره خرما ..................................................1 قاشق غذاخوری 50 كیلوكالری
پودر دارچین .................................................1 قاشق چایخوری 0 كیلوكالری
ماست كمچرب ...........................................200 گرم 80 كیلوكالری
روش تهیه
آرد، بیكینگپودر، زنجفیل و شكر را الك كنید و در كاسهای بریزید. وسط آن را گود كنید و تركیب زرده تخممرغ، گلابی و شیر را در گودی بریزید و مخلوط كنید تا خمیر یكدستی حاصل شود. سپس سفیده تخممرغ را با همزن برقی بزنید تا سفید شود و فرم بگیرد و به مخلوط قبل بیفزایید. حالا تابه را كمی چرب كنید و از مایه فراهم كرده در تابه بریزید. پنكیكها را 5/1-1 دقیقه بپزید تا طلاییرنگ شوند. بقیه پنكیكها را نیز به همین ترتیب بپزید و گرم نگه دارید. اكنون گلابیها را از طول به تكههای ضخیمی برش دهید. مجدداً تابه را كمی چرب كنید و شیره خرما و دارچین را به آن اضافه نمایید و دو طرف گلابیها را در تابه بپزید تا نرم شوند. پنكیكها را همراه با گلابی و ماست سرو كنید.