Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 04:36

13
مهر
صبحانه پن‌كيك با ماست و گلابی

صبحانه پن‌كيك با ماست و گلابی

طرز تهیه صبحانه پن‌كيك با ماست و گلابی

صبحانه پن‌كيك با ماست و گلابی

 

 

مواد لازم برای 4 نفر

 

آرد.................................................................185 گرم    630  كیلوكالری

بیكینگ‌پودر......................................................1 قاشق چایخوری    0  كیلوكالری

پودر زنجفیل....................................................2 قاشق چایخوری    5  كیلوكالری

شكر .............................................................2 قاشق غذاخوری    120  كیلوكالری

تخم‌مرغ  ........................................................4 عدد    320  كیلوكالری

گلابی  رنده كرده ............................................1 عدد    40  كیلوكالری

شیر كم‌چرب...................................................315 میلی‌لیتر  (یك‌و یك‌چهارم پیمانه)    130  كیلوكالری

روغن مایع.......................................................2 قاشق غذاخوری    270  كیلوكالری

گلابی با پوست................................................3 عدد    120  كیلوكالری

روغن مایع......................................................1 قاشق غذاخوری    135  كیلوكالری

شیره خرما  ..................................................1 قاشق غذاخوری    50  كیلوكالری

پودر دارچین  .................................................1 قاشق چایخوری    0  كیلوكالری

ماست كم‌چرب ...........................................200 گرم    80  كیلوكالری

 

     روش تهیه

آرد، بیكینگ‌پودر، زنجفیل و شكر را الك كنید و در كاسه‌ای بریزید. وسط آن را گود كنید و تركیب زرده تخم‌مرغ، گلابی و شیر را در گودی بریزید و مخلوط كنید تا خمیر یكدستی حاصل شود. سپس سفیده تخم‌مرغ را با همزن برقی بزنید تا سفید شود و فرم بگیرد و به مخلوط قبل بیفزایید. حالا تابه را كمی چرب كنید و از مایه‌ فراهم كرده در تابه بریزید. پن‌كیك‌ها را 5/1-1 دقیقه بپزید تا طلایی‌رنگ شوند. بقیه پن‌كیك‌ها را نیز به همین ترتیب بپزید و گرم نگه دارید. اكنون گلابی‌ها را از طول به تكه‌های ضخیمی برش دهید. مجدداً تابه را كمی چرب كنید و شیره خرما و دارچین را به آن اضافه نمایید و دو طرف گلابی‌ها را در تابه بپزید تا نرم شوند. پن‌كیك‌ها را همراه با گلابی و ماست سرو كنید.

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، صبحانه پن‌كيك با ماست و گلابی تعداد بازديد: 796 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز