صبحانه گرانولای بلغور و توت
مواد لازم برای 4 نفر
بلغور ریز .................................................185 گرم 650 كیلوكالری
آب سیب و زغالاخته ................................500 میلیلیتر 170 كیلوكالری
چوب دارچین ..........................................1 عدد 0 كیلوكالری
پوست پرتقال رنده كرده ............................2 قاشق چایخوری 0 كیلوكالری
تمشك تازه..............................................250 گرم 60 كیلوكالری
مویز بیدانه ...........................................250 گرم 660 كیلوكالری
توتفرنگی نصف كرده ..............................250 گرم 70 كیلوكالری
ماست كمچرب .....................................200 گرم 80 كیلوكالری
عسل ......................................................2 قاشق غذاخوری 86 كیلوكالری
برگهای تازه نعنا (برای تزئین) .......................به مقدار لازم
روش تهیه
بلغور را در كاسهای بریزید. آب سیب و زغالاخته را در قابلمهای بریزید و چوب دارچین را در آن بریزید. در ظرف را بگذارید و صبر كنید تا به جوش بیاید. سپس بلغور را در آن بریزید و به مدت تقریبی 15 دقیقه بجوشانید تا بلغور نرم شود. سپس آن را آبكشی كنید و چوب دارچین را خارج كنید.
دانههای بلغور را با چنگال از هم جدا كنید و پوست پرتقال، نیمی از تمشك، مویز و توتفرنگی را به آن بیفزایید. از مخلوط بلغور با قاشق بردارید و در چهار كاسه مخصوص پذیرایی بریزید و تمشك، مویز و توتفرنگی باقیمانده را روی آن بریزید. اكنون مخلوط ماست و عسل را روی آن بریزید و با برگهای نعنا تزئین و میل نمایید.