نان پنير و پيازچه
مواد لازم برای یك قرص نان
پودر مایه خمیر..............................یكو یكدوم قاشق چایخوری 0 كیلوكالری
شكر .............................................2 قاشق چایخوری 40 كیلوكالری
آب ولرم ........................................210 میلیلیتر (یكدوم پیمانه + یكسوم پیمانه) 0 كیلوكالری
آرد نان...........................................450 گرم 1500 كیلوكالری
آرد سبوسدار ................................50 گرم 150 كیلوكالری
نمك .............................................یكدوم قاشق چایخوری 0 كیلوكالری
تخممرغ همزده ..............................1 عدد 80 كیلوكالری
پنیر گودا یا چدار رنده كرده .................160 گرم 600 كیلوكالری
پیازچه خرد كرده..............................3 قاشق غذاخوری 15 كیلوكالری
پنیر پارمسان رنده كرده ................ 2 قاشق غذاخوری 135 كیلوكالری
روش تهیه
مایه خمیر، شكر و یكچهارم پیمانه از آب ولرم را در كاسه كوچكی بریزید، رویش را بپوشانید و در جای گرم نگه دارید تا مایه خمیر فعال شود. آنگاه هر دو آرد، نمك، تخممرغ، مایه خمیر ور آمده و باقیمانده آب را در كاسه مناسبی بریزید و مخلوط كنید. سپس پنیر گودا و پیازچه را به آن بیفزائید و خمیر به دست آمده را روی سطح آرد پاشیده ورز دهید تا صاف و یكدست شود. حالا آن را در كاسه چربكرده بگذارید، رویش را بپوشانید و در جای گرم نگه دارید تا حجمش دو برابر شود. اكنون خمیر را به شكل دایرهای به قطر 20 سانتیمتر درآورید و در سینی چربكرده بگذارید. دوباره رویش را بپوشانید و تقریباً 45 دقیقه در دمای محیط نگه دارید تا حجمش دو برابر شود. سپس پنیر پارمسان را روی خمیر بپاشید و به مدت تقریبی 40-45 دقیقه در فر گرم كرده با دمای 200 درجه سانتیگراد بپزید.