Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 04:59

9
شهریور
نان گيس‌باف با خشخاش

نان گيس‌باف با خشخاش

طرز تهیه نان گيس‌باف با خشخاش

نان گيس‌باف با خشخاش

 

 

مواد لازم برای یك قرص نان

 

پودر مایه خمیر ...............................1 قاشق چایخوری    0 كیلوكالری

شكر  ...........................................1  قاشق چایخوری    20 كیلوكالری

آب ولرم ....................................180 میلی‌لیتر (سه‌چهارم پیمانه)    0 كیلوكالری

آرد نان.....................................225گرم     760 كیلوكالری

نمك .....................................یك‌چهارم قاشق چایخوری    0 كیلوكالری

شیر خشك كم‌چرب ...................2 قاشق غذاخوری    110 كیلوكالری

روغن مایع ...............................2 قاشق غذاخوری    270 كیلوكالری

كنجد (یا خشخاش) ..................3 قاشق غذاخوری    240 كیلوكالری

 

مواد لازم برای روی نان

 

زرده تخم‌مرغ...........................................    1 عدد    60 كیلوكالری

شیر كم چرب  ...........................................1 قاشق غذاخوری    6 كیلوكالری

شكر   .....................................................1 قاشق غذاخوری    60 كیلوكالری

كنجد (یا خشخاش)  .................................2 قاشق غذاخوری    160 كیلوكالری

 

     روش تهیه

مایه خمیر، شكر و یك‌چهارم پیمانه از آب ولرم را در كاسه‌ كوچكی بریزید، رویش را بپوشانید و ده دقیقه كنار بگذارید تا فعال شود، آن‌گاه آرد، نمك، شیرخشك، روغن مایع، خشخاش، مایه خمیر ورآمده و باقیمانده‌ آب را بیفزائید و مخلوط كنید تا خمیر مناسبی به دست آید. خمیر را روی سطح آرد پاشیده ورز دهید تا صاف و یكدست شود و آن را در كاسه‌ چربكرده بگذارید، رویش را بپوشانید و به مدت تقریبی 45دقیقه در دمای محیط نگه دارید تا حجمش دو برابر شود. سپس خمیر را به سه قسمت مساوی ببرید و هر تكه را به طول تقریبی 30 سانتیمتر رول كنید. حالا هر سه تكه‌ خمیر را كنار هم قرار دهید و ببافید و دو سر آن را به زیر خمیر تا كنید. اكنون خمیر بافته را در سینی چربكرده بگذارید، رویش را بپوشانید و دست‌كم 30 دقیقه در دمای محیط نگه دارید تا حجمش دو برابر شود. اینك مخلوط زرده‌ تخم‌مرغ، شیر و شكر را روی خمیر بمالید و خشخاش بپاشید. آن‌گاه سینی را در فر گرم كرده با دمای 200 درجه‌ سانتیگراد قرار دهید و به مدت تقریبی 30-35 دقیقه نان را بپزید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، نان گيس‌باف با خشخاش تعداد بازديد: 612 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز