نان سفيد لقمهای
مواد لازم برای 10 عدد
پودر مایه خمیر .......................1 قاشق چایخوری 0 كیلوكالری
شكر ....................................2 قاشق چایخوری 40 كیلوكالری
آب ولرم ...............................150 میلیلیتر (حدود دوسوم پیمانه) 0 كیلوكالری
آرد نان..................................530 گرم 1800 كیلوكالری
نمك....................................یكدوم قاشق چایخوری 0 كیلوكالری
شیر كم چرب ولرم................150 میلیلیتر (حدود دوسوم پیمانه) 60 كیلوكالری
روش تهیه
مایه خمیر، شكر و آب ولرم را در كاسه كوچكی بریزید، رویش را بپوشانید و ده دقیقه در جای گرم نگه دارید تا حجمش دوبرابر شود. آنگاه آرد و نمك را در كاسه مناسبی بریزید و مایه خمیر را به آن بیفزائید. سپس شیر ولرم را كمكم اضافه كنید تا خمیر نرم و مناسبی به دست آید. حالا خمیر را روی سطح آرد پاشیده ورز دهید تا صاف و یكدست شود و آن را در كاسه چربكرده بگذارید. رویش را بپوشانید و یك ساعت در دمای محیط نگه دارید تا حجمش دو برابر شود. اكنون خمیر را بفشارید تا هوای داخلش خارج شود و آن را به ده قسمت مساوی ببرید. هر تكه خمیر را به شكل توپ در آورید و با فاصله در سینی چربكرده بچینید. روی سینی را بپوشانید و نیم ساعت در دمای محیط نگه دارید تا حجم خمیرها دو برابر شود. آنگاه رویشان قدری شیر بمالید و به مدت تقریبی 15-20دقیقه در فر گرم كرده با دمای 200 درجه سانتیگراد بپزید.