نان قلمی كنجدی
مواد لازم برای 30 عدد
پودر مایه خمیر ...............................یك و یكدوم قاشق چایخوری 0 كیلوكالری
شكر ...........................................یكدوم قاشق چایخوری 10 كیلوكالری
آب ولرم .......................................210 میلیلیتر (یكدوم پیمانه + یكسوم پیمانه) 0 كیلوكالری
آرد نان..........................................375 گرم 1300 كیلوكالری
نمك ...........................................یكدوم قاشق چایخوری 0 كیلوكالری
روغن زیتون یا ذرت..........................3 قاشق غذاخوری 405 كیلوكالری
كنجد ..........................................به میزان لازم
روش تهیه
مایه خمیر، شكر و یك چهارم پیمانه از آب ولرم را در كاسه كوچكی بریزید، رویش را بپوشانید و ده دقیقه در جای گرم نگه دارید تا حجمش دوبرابر شود. آنگاه آرد و نمك را در كاسه مناسبی بریزید. روغن زیتون و مایه خمیر ورآمده را همراه با باقیمانده آب بیفزائید و مخلوط كنید تا خمیر مناسبی به دست آید. سپس خمیر را روی سطح آرد پاشیده ورز دهید تا صاف و یكدست شود و آن را در كاسه چربكرده بگذارید. رویش را بپوشانید و بگذارید حجمش دو برابر شود. حال خمیر را روی سطح آرد پاشیده به اندازه 20 × 30 سانتیمتر باز كنید و سه نوار مساوی به طول 20 سانتیمتر از آن ببرید. اكنون از هر تكه خمیر ده نوار ببرید و هر یك را به طول 30 سانتیمتر رول كنید. رولهای خمیر را در كنجد بغلتانید و با فاصله در سینی چربكرده بچینید. رویشان را بپوشانید و 15 دقیقه كنار بگذارید. اینك سینی را در فر گرم كرده با دمای 200 درجه سانتیگراد قرار دهید و به مدت تقریبی 15-20 دقیقه، نان را بپزید.