Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 31 فروردین 1403 - 18:40

9
شهریور
نان قلمی كنجدی

نان قلمی كنجدی

طرز تهیه نان قلمی كنجدی

نان قلمی كنجدی

 

 

مواد لازم برای 30 عدد

 

پودر مایه خمیر ...............................یك‌ و یك‌‌دوم قاشق چایخوری    0 كیلوكالری

شكر ...........................................یك‌دوم قاشق چایخوری    10 كیلوكالری

آب ولرم  .......................................210 میلی‌لیتر (یك‌دوم پیمانه + یك‌سوم پیمانه)    0 كیلوكالری

آرد نان..........................................375 گرم     1300 كیلوكالری

نمك  ...........................................یك‌دوم قاشق چایخوری    0 كیلوكالری

روغن زیتون یا ذرت..........................3 قاشق غذاخوری    405 كیلوكالری

كنجد ..........................................به میزان لازم   

 

 

     روش تهیه

مایه خمیر،  شكر و  یك چهارم پیمانه از آب ولرم را در كاسه‌ كوچكی بریزید، رویش را بپوشانید و ده دقیقه در جای گرم نگه دارید تا حجمش دوبرابر شود. آن‌گاه آرد و نمك را در كاسه‌ مناسبی بریزید. روغن زیتون و مایه خمیر ورآمده را همراه با باقیمانده‌  آب بیفزائید و مخلوط كنید تا خمیر مناسبی به دست آید. سپس خمیر را روی سطح آرد پاشیده ورز دهید تا صاف و یكدست شود و آن را در كاسه چربكرده بگذارید. رویش را بپوشانید و بگذارید حجمش دو برابر شود. حال خمیر را روی سطح آرد پاشیده به اندازه‌ 20 × 30 سانتیمتر باز كنید و سه نوار مساوی به طول 20 سانتیمتر از آن ببرید. اكنون از هر تكه‌ خمیر ده نوار ببرید و هر یك را به طول 30 سانتیمتر رول كنید. رول‌های خمیر را در كنجد بغلتانید و با فاصله در سینی چربكرده بچینید. رویشان را بپوشانید و 15 دقیقه كنار بگذارید. اینك سینی را در فر گرم كرده با دمای 200 درجه‌ سانتیگراد قرار دهید و به مدت تقریبی 15-20 دقیقه، نان را بپزید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، نان قلمی كنجدی تعداد بازديد: 804 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز