سالاد تخممرغ و ماهی تن
مواد لازم برای 4 نفر
لوبیا سبز ........................................................200 گرم 50 كیلوكالری
روغن زیتون ......................................................2 قاشق غذاخوری 270 كیلوكالری
آبلیمو..................................................................1 قاشق غذاخوری 0 كیلوكالری
سركه سفید ......................................................2 قاشق غذاخوری 6 كیلوكالری
گوجهفرنگی خرد كرده ...........................................4 عدد متوسط (600 گرم) 100 كیلوكالری
تخممرغ آبپز (به چهار قسمت تقسیم شود) .............4 عدد 80 كیلوكالری
كنسرو ماهی تن خرد كرده ...................................425 گرم 420 كیلوكالری
كیپر یكدوم پیمانه (80 گرم) ...............................20 كیلوكالری
زیتون سیاه بدون هسته .....................................یكدوم پیمانه (60 گرم) 60 كیلوكالری
برگهای جعفری تازه ........................................یكچهارم پیمانه 10 كیلوكالری
سیبزمینی نصف كرده.......................................440 گرم 150 كیلوكالری
یادآوری: كیپر نوعی گیاه مدیترانه ای شبیه دانههای هل سبز، است كه در ایران به صورت كنسروی یافت میشود.
روش تهیه
لوبیا سبز را آبپز یا بخارپز نمایید تا نرم شود. آنگاه لوبیا را در صافی بریزید و زیر شیر آب سرد بشویید. حال روغن زیتون، آبلیمو و سركه را در ظرف بزرگی بریزید و لوبیا سبز و باقیمانده مواد را به آن بیفزائید و به آرامی مخلوط كنید. اكنون سالاد را برای پذیرائی در سالادخوری بریزید و میل كنید.