Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 05:23

9
شهریور
سالاد انبه و سبزيجات معطر

سالاد انبه و سبزيجات معطر

طرز تهیه سالاد انبه و سبزيجات معطر

سالاد انبه و سبزيجات معطر

 

 

 

مواد لازم برای 4 نفر

 

انبه........................................................................2 عدد (860 گرم) متوسط    490 كیلوكالری

فلفل چیلی قرمز رشته‌ای خرد كرده .............................2 عدد    5 كیلوكالری

نخودفرنگی پخته......................................................150 گرم    120 كیلوكالری

پیازچه خرد كرده........................................................6 عدد    20 كیلوكالری

جوانه‌ ماش  ...........................................................1 پیمانه (80 گرم)    250 كیلوكالری

برگ گشنیز تازه......................................................یك‌دوم پیمانه    20 كیلوكالری

برگ نعنای تازه ......................................................یك‌چهارم پیمانه    10 كیلوكالری

ریحان خرد كرده..................................................    1 قاشق غذاخوری    5 كیلوكالری

 

 

مواد لازم برای تهیه سس

 

آبلیمو........................................یك‌چهارم پیمانه (60 میلی‌لیتر)    3 كیلوكالری

سس سویا   .............................1 قاشق غذاخوری    7 كیلوكالری

سیر له كرده.............................2 حبه    0 كیلوكالری

 

 

     روش تهیه

پوست و هسته‌ انبه را بگیرید و انبه را به رشته‌های باریك خرد كنید. آن‌گاه انبه و باقیمانده‌ مواد را در ظرف بزرگی بریزید و مخلوط كنید. سپس سس را بیفزائید و میل كنید.

روش تهیه‌ سس: تمام مواد را با هم مخلوط نمایید.

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، سالاد انبه و سبزيجات معطر تعداد بازديد: 587 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز