سالاد انبه و سبزيجات معطر
مواد لازم برای 4 نفر
انبه........................................................................2 عدد (860 گرم) متوسط 490 كیلوكالری
فلفل چیلی قرمز رشتهای خرد كرده .............................2 عدد 5 كیلوكالری
نخودفرنگی پخته......................................................150 گرم 120 كیلوكالری
پیازچه خرد كرده........................................................6 عدد 20 كیلوكالری
جوانه ماش ...........................................................1 پیمانه (80 گرم) 250 كیلوكالری
برگ گشنیز تازه......................................................یكدوم پیمانه 20 كیلوكالری
برگ نعنای تازه ......................................................یكچهارم پیمانه 10 كیلوكالری
ریحان خرد كرده.................................................. 1 قاشق غذاخوری 5 كیلوكالری
مواد لازم برای تهیه سس
آبلیمو........................................یكچهارم پیمانه (60 میلیلیتر) 3 كیلوكالری
سس سویا .............................1 قاشق غذاخوری 7 كیلوكالری
سیر له كرده.............................2 حبه 0 كیلوكالری
روش تهیه
پوست و هسته انبه را بگیرید و انبه را به رشتههای باریك خرد كنید. آنگاه انبه و باقیمانده مواد را در ظرف بزرگی بریزید و مخلوط كنید. سپس سس را بیفزائید و میل كنید.
روش تهیه سس: تمام مواد را با هم مخلوط نمایید.