نوشيدنی سيب و زنجبيل
تقریباً همه ما میدانیم كه زنجفیل و سیب از مواد غذایی بسیار پرخاصیت و مفیدند. آب سیب و زنجفیل سرشار از مواد مغذی سالم و پرفایده است. زنجفیل به بدن كمك میكند تا با برخی ویروسها مثل ویروس آنفلوانزا و سرماخوردگی بهتر مقابله نماید. سیب نیز سرشار از فیبر است و باعث جلوگیری از جذب كلسترول بد میشود. این نوشیدنی ساده را میتوانید با سیب ترش و یا سیب شیرین درست كنید.
مدت زمان آماده سازی : 10 دقیقه
مواد لازم برای 2 نفر
سیب خرد شده .............................................6 عدد
زنجفیل (پوست گرفته و خرد شده) ....................یك قطعه 2 سانتیمتری
فیله لیموترش ................................................یكدوم عدد
فلفل سیاه در صورت دلخواه...............................كمی
روش تهیه
آب سیب را بگیرید و آن را همراه با زنجفیل و لیمو داخل مخلوط كن بریزید تا پوره یكدستی حاصل شود. بعد از تركیب مواد، آنها را داخل لیوان بریزید و كمی فلفل سیاه روی آنها بپاشید. این نوشیدنی را بلافاصله بنوشید و سعی كنید زمان نگهداری آن بیشتر از 10 دقیقه نشود.
نكته
میتوانید هویج خرد شده و پوست گرفته شده را نیز آبگیری كنید و به سایر موادتان بیفزایید تا نوشیدنی سالمتری داشته باشید.
اگر میخواهید طعم نوشیدنیتان ترشتر باشد میتوانید از آبلیموی بیشتری استفاده كنید.
طعم
زنجفیل طعم شیرین و گرمی دارد و سیب هم نسبتاً شیرین است. این دو طعم با لیموی نسبتاً ترش تركیب خاصی را به وجود میآورند.
برای سرو
بهتر است این نوشیدنی را در آغاز روز بنوشید.