نوشيدنی گيلاس
آب گیلاس خواص بیشماری دارد. از نظر پزشكی نوشیدن این آب میوه برای حفظ سلامت بدن بسیار مهم است. از تأثیرات اصلی آن كاهش درد مخصوصاً در مورد بیمار مبتلا به آرتروز، نقرس و دیابت است و برای بیماران قلبی نیز مفید میباشد. علاوه بر رنگ بسیار زیبای آن، طعم بسیار لذتبخش و دلپذیری نیز دارد. حتی اگر این آبمیوه را برای كاهش درد آرتروزتان هم مصرف نكنید و فقط برای تفریح و لذت بردن از آن استفاده كنید؛ باز هم خود را از خواص بیشماری بهرهمند ساختهاید و علاوه بر آن از آب میوهای استفاده میكنید كه دستور تهیه آن بسیار آسان است.
مدت زمان آماده كردن: 10 دقیقه
مواد لازم برای2 نفر
گیلاس رسیده سیاه و قرمز ..............15 عدد
آلو................................................3 عدد
هندوانه مكعبی خرد شده................دو و یكدوم پیمانه
یخ قالبی......................................4 عدد
روش تهیه
گیلاسها و آلوها را بشویید و آبكشی كنید. سپس هستههای گیلاسها را در آورید. آلوها را در آب داغ به مدت 2 دقیقه بجوشانید. سپس خیلی سریع زیر شیرآب سرد بگیرید (برای یك دقیقه)، و بعد پوست آنها را جدا كنید. پوست آلو معمولا خیلی ترش است پس بهتر است كه حتما آن را جدا كنید، اما در صورت دلخواه و اگر از طعمهای ترش بیشتر لذت میبرید، میتوانید از آنها با پوست استفاده كنید. آلوها را دو نیم كنید و بعد هسته داخل آنها را درآورید. گیلاس، هندوانه و آلو را داخل مخلوطكن بریزید تا با هم تركیب شوند و به صورت پوره نرمی درآیند، پوره را از صافی رد كنید. یخهای قالبی را به هنگام سرو نوشیدنی داخل لیوانها بیندازید و نوشیدنی را روی آنها بریزید.
نكات
میتوانید از گیلاس سیاه استفاده كنید تا طعم نوشیدنیتان تند و تیزتر باشد.
طعم
طعم این نوشیدنی شیرین و نیمه ترش است.
برای سرو
این نوشیدنی را میتوانید به هنگام صبح و در آغاز روز به عنوان یك شروع خوب و سالم بنوشید.