Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 31 فروردین 1403 - 20:54

12
مرداد
حلوای سنگ‌ شكنو

حلوای سنگ‌ شكنو

طرز تهیه حلوای سنگ‌ شكنو

حلوای سنگ‌ شكنو

 

 

مواد لازم

 

شیره انگور .......................250 میلی لیتر    600 كیلوكالری

زعفران حل كرده................3 قاشق غذاخوری    0 كیلوكالری

آرد ................................450 گرم     1500 كیلوكالری

كنجد بو داده  ................حدود 40 گرم    200 كیلوكالری

 

 

     روش تهیه

شیره انگور و زعفران را در ظرف مناسبی بریزید و با هم مخلوط كنید و آن را روی بخار آب جوش بگذارید تا شیره‌  انگور روان شود. بعد آرد را در تابه‌ای بریزید و روی اجاق تفت دهید؛ تا جایی كه رنگش طلایی مایل به قهوه‌ای رنگ شود. حالا آرد را الك كنید تا صاف و یكدست شود. آن‌گاه شیره  انگور را به آرد بیفزایید تا خمیر نسبتاً سفتی به دست آید. سپس خمیر را با وردنه روی میز باز كنید. زیر و روی حلوا كنجد بپاشید و آن را به شكل لوزی ببرید. حلوا را در ظرف درداری نگه‌دارید.

یادآوری: هنگام افزودن شیره‌‌ انگور به آرد، می‌باید هر دو گرم باشند.

 

 

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، حلوای سنگ‌ شكنو تعداد بازديد: 2840 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز