تحريريه دنيای تغذيه
مواد لازم
رطب ................................2 كیلوگرم 2400 كیلوكالری
آرد گندم .........................250 گرم 850 كیلوكالری
روغن مایع.........................250 میلی لیتر (1پیمانه) 2200 كیلوكالری
دارچین ..........................1 قاشق غذاخوری 0 كیلوكالری
هِل آسیابكرده.................1 قاشق چایخوری 0 كیلوكالری
كنجد .............................500 گرم 2500 كیلوكالری
شیره انجیر ...................200 گرم 500 كیلوكالری
روش تهیه
خرما را چرخ كنید و كنار بگذارید. آن گاه آرد را در تابه تفت دهید و روغن را به آن بیفزایید. سپس تابه را از روی اجاق بردارید، دارچین و هِل را به مخلوط آرد بیفزایید و هم بزنید. حالا شیره انجیر و خرما را با هم مخلوط كنید و در تابه بریزید و خوب مخلوط كنید. اكنون هر بار به اندازه یك قاشق غذاخوری از حلوا بردارید و در كنجد بغلتانید و با كف دست، كمی آن را پهن كنید. حلوا را در ظرف دردار نگه دارید تا خشك نشود.
یادآوری 1: برای تهیه حلوای نارگیلی، حلوا را به جای كنجد، در نارگیل بغلتانید.
یادآوری 2: برای تهیه این حلوا، از خرمای زرد استفاده كنید.
یادآوری 3: چنانچه شیره انجیر در دسترس نبود، از انجیر خشك چرخكرده استفاده نمایید.