Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 22:59

12
مرداد
سالاد سيب و گردو

سالاد سيب و گردو

هسته سيب‌ها را بگيريد، آنها را خرد كنيد و در كاسه كوچكي بريزيد. آن‌گاه آب‌ليمو...

سالاد سيب و گردو

 

 

مواد لازم برای 4 نفر

 

سیب قرمز...........................4 عدد متوسط    240 كیلوكالری

آب‌لیمو ...............................60 میلی‌لیتر (یك‌چهارم پیمانه)    3 كیلوكالری

ساقه كرفس خرد كرده..........375 گرم    25 كیلوكالری

گردوی خرد كرده..................120 گرم    820 كیلوكالری

 

 

مواد لازم برای تهیه سس مایونز

 

زرده تخم‌مرغ ...........................1 عدد    60 كیلوكالری

آب‌لیمو ..................................2 قاشق چایخوری    0 كیلوكالری

سس خردل...........................1 قاشق چایخوری    5 كیلوكالری

روغن زیتون ..........................90 میلی‌‌لیتر (یك‌سوم پیمانه)    810 كیلوكالری

آب گرم ................................1 قاشق غذاخوری    0 كیلوكالری

 

 

     روش تهیه

  هسته  سیب‌ها را بگیرید، آنها  را خرد كنید و در كاسه كوچكی بریزید. آن‌گاه آب‌لیمو را روی سیب بپاشید تا سیاه نشود! سپس سیب، كرفس و گردو را در كاسه‌ بزرگی بریزید و با سس فراهم كرده مخلوط نمایید و در كاسه‌ مناسبی بریزید.

روش تهیه‌ سس مایونز:

زرده‌ تخم‌مرغ، آب‌لیمو و خردل را در كاسه‌ كوچكی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. آن‌گاه روغن زیتون را كم‌كم بیفزایید و به همزدن ادامه دهید تا سس، غلیظ شود. حالا آب را به آن بیفزایید.

یاد‌آوری 1: در صورت تمایل می‌توانید این سالاد را همراه با مرغ نیز میل كنید.

یاد‌آوری 2: چنانچه سس مایونز بیش از حد غلیظ بود، مقدار بیشتری آب گرم به آن بیفزایید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، سالاد سيب و گردو تعداد بازديد: 761 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز