كتلت ذرت
مواد لازم برای 16 عدد
سینه مرغ (یا بوقلمون) چرخكرده .................500 گرم 530 كیلوكالری
رب گوجهفرنگی........................................1 قاشق غذاخوری 10 كیلوكالری
تخممرغ همزده........................................1 عدد 80 كیلوكالری
پیازچه خرد كرده......................................6 ساقه 20 كیلوكالری
كنسرو ذرت.........................................130 گرم 150 كیلوكالری
خرده نان.............................................35 گرم 130 كیلوكالری
برگ گشنیز تازه ..................................یكچهارم پیمانه 6 كیلوكالری
مواد لازم برای تهیه سس
روغن ذرت............................1 قاشق غذاخوری 135 كیلوكالری
رب گوجهفرنگی....................1 قاشق غذاخوری 10 كیلوكالری
آب مرغ............................250 میلیلیتر (1 پیمانه) 10 كیلوكالری
پیازچه خرد كرده..................2 ساقه 6 كیلوكالری
روش تهیه
همه مواد را در كاسه مناسبی بریزید و مخلوط كنید. آنگاه هر بار به اندازه یك قاشق غذاخوری از این مخلوط بردارید و به شكل توپ درآورید. سپس قدری رویشان را بفشارید تا اندكی تخت شوند. حالا آنها را در سینی چربكرده فر بچینید و به مدت تقریبی 25 دقیقه در فر گرم كرده با دمای 200 درجه سانتیگراد برشته كنید. در این میان یك بار آن را برگردانید تا هر دو طرف كتلتها برشته شوند. اكنون كتلت ذرت را برای پذیرایی در دیس مناسبی بچینید و در صورت دلخواه با سس میل كنید.
روش تهیه سس:
همه مواد را در كاسه كوچكی بریزید و مخلوط كنید.