Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 30 فروردین 1403 - 16:34

12
مرداد
نان گردو

نان گردو

طرز تهیه نان گردو

نان گردو

 

 

مواد لازم برای تهیه یك قرص نان

 

آرد سبوسدار     420 گرم    1300 كیلوكالری

آرد نان     140 گرم    470 كیلوكالری

نمك     1 قاشق چایخوری    0 كیلوكالری

آب ولرم     525 میلی‌لیتر (حدود 2 پیمانه + 2 قاشق غذاخوری)    0 كیلوكالری

عسل     1 قاشق غذاخوری    40 كیلوكالری

پودر مایه خمیر     1 قاشق غذاخوری    0 كیلوكالری

گردوی خرد كرده     140 گرم    960 كیلوكالری

تخم‌مرغ همزده برای روی نان     1 عدد    80 كیلوكالری

 

     روش تهیه

آرد سبوسدار، آرد نان و نمك را در كاسه بزرگی بریزید و مخلوط كنید. آن‌گاه در مركز آن حفره‌ای ایجاد كنید و 250 میلی‌لیتر از آب ولرم، عسل و مایه خمیر را درون این حفره بریزید و مخلوط نمایید. روی كاسه را بپوشانید و كنار بگذارید تا مایه خمیر فعال شود. سپس باقیمانده‌  آب را بیفزایید و با قاشق چوبی هم بزنید تا مواد خمیر شود. چنانچه خمیر چسبناك بود، اندكی آرد به آن بیفزایید. حالا خمیر را روی سطح آرد پاشیده ورز دهید تا كاملاً صاف و یكدست شود و آن را در كاسه چربكرده بگذارید، رویش را با نایلون بپوشانید و حدود 5/1 ساعت در جای گرم نگه دارید تا حجمش دوبرابر شود. اكنون هوای داخل خمیر را بگیرید و گردو را به آن بیفزایید. آن‌گاه خمیر را به شكل توپ درآورید و روی سینی چربكرده قرار دهید. سپس روی خمیر را قدری تخت كنید و با گردو بیارایید. رویش را با دستمال مرطوب بپوشانید و 25-30 دقیقه، در جای گرم نگه دارید تا حجمش دو برابر شود. اینك با چاقوی تیز روی خمیر را به عمق تقریبی 3 میلیمتر برش دهید و تخم‌مرغ بمالید. حال سینی را در فر گرم كرده با دمای 220 درجه  سانتیگراد قرار دهید و به مدت تقریبی 15 دقیقه نان را بپزید. سپس دمای فر را به 190 درجه‌ سانتیگراد كاهش دهید و حدود 40 دقیقه دیگر، نان را بپزید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، نان گردو تعداد بازديد: 826 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز